18.6 C
Athens

Ισπανία: Με Ατλέτικο – Ρεάλ το σαββατιάτικο κουπόνι του FWS

Η Βιγιαρεάλ με την Μπέτις μας έκαναν το κέφι χθες αλλά η Αλμπαθετε δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα Καναρια και ηττήθηκε με 3-2 σε ένα ματς που αλλά περιμέναμε να δούμε και αλλά είδαμε, ενδεικτικό του ποσο απρόβλεπτο είναι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Για τα σημερινά παιχνίδια για να μην κουράζω θα τα αναφέρω από αυτά που παρουσιάζουν μεγάλο στοιχηματικο ενδιαφέρον με τελευταίο αυτό που δεν θα ασχοληθώ καθόλου. Στο Ατλετικο Μαδρίτης-Ρεάλ που είναι και το ντέρμπι της αγωνιστικής οι γηπεδούχοι έδειξαν μέσοβδομαδα να συνέρχονται καθώς τα δυο διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα διαδέχτηκε το εκτός έδρας τρίποντο στη Μαγιορκα. Κόντρα στη Ρεάλ η Ατλετικο θέλει τη νίκη για να να την προσπεράσει στην βαθμολογία και να ανεβεί η ψυχολογία της ενόψει και Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μορατα είναι εκτός και δεν θα αγωνιστεί. Από την άλλη στην Ρεάλ μάλλον θα επανέλθει ο Μοντριτς, ενώ μοναδικός σίγουρα απών για την «βασίλισσα» είναι ο Ασενσιο. Άσο το βλέπω με την Ατλετικο να δείχνει πιο σοβαρή ομάδα στο ξεκίνημα.

Στο Αθλετικ-Βαλενθια βλέπω ένα μεγαλοπρεπέστατο γκολ γκολ άσχετα με τον αν η Αθλετικ διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 2 γκολ μόλις σε 6 παιχνίδια. Στη Βαλενθια η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη μετά και την τελευταία εντός έδρας ισοπαλία με τη Χεταφε και ενώ η ομάδα κερδίζει με 3-1. Γιαγιά και Σολέρ απόντες για τις νυχτερίδες.

Το ματς παγίδα θεωρώ ότι είναι το Γρανάδα-Λεγκανες με τους Ανδαλουσιανους να κάνουν σούπερ πορεία μέχρι στιγμής τη στιγμή που η Λεγκανες βυθίζεται ολοένα και πιο πολύ στον πάτο της βαθμολογίας. Θεωρώ τη Γρανάδα πολύ καλή αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω την εμπειρία της Λεγκανες. Δεν γίνεται οι ποδοσφαιριστές της να ξέχασαν ξαφνικά το ποδόσφαιρο. Κουεγιαρ, Σζιμανοφσκι και Βαρέλα οι απόντες για τη Λεγκανες την οποία όμως θα στηρίξω με διπλή ευκαιρία. Χ2

Στη Segunda έχω ξεχωρίσει δυο σημεία. Το πρώτο και καλύτερο είναι το γκολ-γκολ της Φουενλαμπραντα με τη Ραγιο με τις δυο ομάδες να έχουν επιθετικά ταλέντο και τη Ραγιο να έχει μείνει πίσω όσον αφορά την υπόθεση ανόδου. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσουν.

Δεύτερο σημείο που έχω επιλέξει είναι ο άσος της Ρασινγκ Σανταντέρ κόντρα στη Νουμανθια με τους γηπεδούχους να διαθέτουν καλό αν και γηρασμένο ρόστερ, αλλά η βαθμολογική θέση τους δεν λέει και πολλά καθώς στα πρώτα 5 παιχνίδια πήρε κόκκινη κάρτα στα 4 από αυτά και έτσι δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Στα υπόλοιπα που δεν πήρε κόκκινη δεν έχασε σε κανένα. Μέτρια φέτος η Νουμανθια περιμένω τη Ρασινγκ να ανεβεί βαθμολογικά. Εξάλλου δεν είναι και πολλές οι ομάδες που διαθέτουν άξονα με Αλεξις, Τσεχουδο, Μπαράλ.

Πρόταση:

Ατλετικο-Ρεάλ 1 2,45
Αθλετικ-Βαλενθια g/g 2,10
Φουενλαμπραδα-Ραγιο g/g 2,15
Ρασινγκ-Νουμανθια 2,02

Επιμέλεια: Γιώργος Σταυρούσης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς