20.6 C
Athens

Ολυμπιακός Κ19 – Λαμία 3-1: Επιστροφή στις νίκες και κορυφή

Με εκπληκτική εμφάνιση ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση με 3-1 της Λαμίας στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19. Οι Ερυθρόλευκοι δεν αφησαν περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, τους οποίους… πυροβόλησαν με ένα σωρό τελικές προσπάθειες.

Στο 33′ ήρθε το 1-0 μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαρίνου και κεφαλιά του Νικόλη, ενώ ο Ασλανίδης έγραψε λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού το 2-0. Νωρίτερα, ο Μαρίνος εκτέλεσε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Σόμογλου.

Η Λαμία μπήκε προσωρινά στο ματς από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νικολόπουλου στο 72′, αλλά την τελευταία λέξη είπε ο Αρσενίδης με φανταστικό σουτ στο φινάλε για το τελικό 3-1.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τους 12 βαθμούς και έπιασε προσωρινά τον Παναθηναϊκό (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή.

Ολυμπιακός (Πέρες): Καραργύρης, Ντουμάνης (Τσάβος 58’), Μπέλιτς, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Σαπουντζής, Νικόλης (Λιάτσος 46’), Μαρίνος, Φέκκας (Αρσενίδης 46’), Συρμής (Νεοφυτίδης 81’), Σουρλής (Μπουλάρι 60’).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς