18.6 C
Athens

Το κουπόνι σε Ligue 2 και Γερμανία (27/9)

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η χθεσινή μέρα καθώς επιβεβαιώθηκαν 2/3 επιλογές. Η Μπράγκε δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ντέγκεφορς και έτσι μας στέρησε το απόλυτο! Μιλάμε για έναν σημείο το οποίο όταν έγραφα το άρθρο χθες βράδυ βρίσκονταν στο 2.10 και μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης είχε κατρακυλήσει στο 1,72! Πάμε να δούμε τις επιλογές που προκύπτουν από το σημερινό πρόγραμμα!

Θα ξεκινήσω με την αγαπημένη μου bundesliga και το παιχνίδι της Ουνιόν Βερολίνου με την Άιντραχτ όπου θα κρατήσω το g/g+over 2,5. Οι Βερολινέζοι μετράνε 4/6 g/g+over 2,5 στα φετινά επίσημα παιχνίδια τους. Από την άλλη για την Άιντραχτ έχω ξαναγράψει πως πρόκειται για μία ομάδα με σημαντικές αμυντικές αδυναμίες αλλά με επιθετική φιλοσοφία. Ο βαθμός που απέσπασε στο φινάλε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κόντρα στη Ντόρτμουντ αναμένεται να της δώσει ψυχολογία ενώ το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της Άιντραχτ πέτυχε ο Αντρέ Σίλβα, ένας ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο βασίζει πολλά ο τεχνικός Άντι Χιούτερ μετά την φυγή των Ρέμπιτς-Αλέρ-Γιόβιτς.

Στη zweite liga η 3η της βαθμολογίας Αρμίνια Μπίλεφελντ υποδέχεται την πρωτοπόρο Στουτγκάρδη. Και εδώ θα ασχοληθώ με το g/g+over 2,5. Και οι δύο ομάδες πραγματοποιούν εξαιρετικό ξεκίνημα καθώς μετά από 7 αγωνιστικές είναι και οι δύο αήττητες. Και αν για την Στουτγκάρδη δεν φαντάζει τόσο απίστευτο καθώς είναι το φαβορί για την άνοδο εξ αρχής , η πορεία της Αρμίνια αποτελεί έκπληξη. Ομάδα με σαφής επιθετικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι της μετράει 6/7 g/g+over 2,5. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Στουτγάρδη η οποία μετράει 5/7 g/g+over 2,5.

Στην Β’ Γαλλίας απόφασισα να ασχοληθώ με το διπλό στην αναμέτρηση Σαμπλί-Λοριάν. Οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι μετά το εκρηκτικό τους ξεκίνημα όπου μετά από 6 αγωνιστικές δεν είχαν δεχτεί ούτε τέρμα, δείχνουν να ξεφουσκώνουν καθώς στα δύο τελευταία τους παιχνίδια δέχτηκαν επτά τέρματα. Η Λοριάν έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ της κατηγορίας και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή. Εκτός έδρας σε 4 παιχνίδια έχει καταφέρει να μαζέψει 10 βαθμούς. Ποιότητα και timing είναι σαφώς με το μέρος των φιλοξενούμενων και θα τους δώσω προβάδισμα.

Τέλος το timing δείχνει άσσο στην αναμέτρηση Τρουά-Ορλεάν.Η Τρουά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς προέρχεται από 4 σερί νίκες οι οποίες την έχουν εδραιώσει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πετυχαίνει έναν αντίπαλο ο οποίος δεν έχει καταφέρει μετά από 8 αγωνιστικές να πανηγυρίσει νίκη.

Υ.Γ Από σήμερα θα βάζω και αποδόσεις στις τελικές επιλογές για να μπορεί να κρίνει ο καθένας μια πιθανή πτώση ή άνοδο μιας τιμής.

Επιλογές:

Ουνιόν Βερολίνου- Άιντραχτ g/g+over 2,5 1,80
Αρμίνια Μπίλεφελντ-Στουτγκάρδη g/g+over 2,5 1,80
Σαμπλί-Λοριάν 2 2,20
Τρουά-Ορλεάν 1 1,82

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Αναστάσιος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς