22.1 C
Athens

Κουπόνι Πέμπτης: Με φόρα από το χθεσινό 4Χ4

Εξαιρετική η χθεσινή ημέρα καθώς επιβεβαιώθηκαν όλες οι επιλογές τόσο της στήλης όσο και της στοιχηματικής μας ομάδας simplythebet. Το σημερινό πρόγραμμα είναι σαφώς πιο φτωχό από το χθεσινό παρόλα αυτά έχω ξεχωρίσει κάποιες επιλογές τις οποίες θα αναλύσω παρακάτω!

Στη Σουηδία το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής κλείνει με δύο παιχνίδια στα οποία έχουμε και δύο ξεκάθαρα φαβορί.Αποφάσισα να ασχοληθώ με την αναμέτρηση Μάλμε-Χέλσινμποργκ και κράτησα τον άσσο με -1 χάιντικαπ!Η Μάλμε θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου καθώς με νίκη θα βρεθεί και πάλι σε απόσταση μία νίκης από την πρωτοπόρο Τζουργκάρντεν, 5 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας 6 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια(μαζί με την Ευρώπη) ενώ και εντός έδρας είναι ιδιαίτερα δυνατοί έχοντας συγκομιδή 29 βαθμούς σε 12 παιχνίδια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια κατάφεραν να αποσπαστούν στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αναποτελεσματικοί καθώς μετράνε ρεκόρ 1-3-9. Η ποιότητα των γηπεδούχων, η ανάγκη για την νίκη ,η εντός και εκτος έδρας αντίστοιχα συμπεριφορά των ομάδων με οδηγούν στον άσσο με χαιντικαπ ενός τέρματος.

Η επόμενη επιλογή έρχεται από την Β’ Σουηδίας και είναι ο άσσος της Μπράγκε κόντρα στη Ντέγκερφορς! Οι γηπεδούχοι έχουν χρυσή ευκαιρία μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα χθες στο ντέρμπι κορυφής να πιάσουν την Γιόνσεπινγκ και τν Βάρμπεργκς στη 2η προνομιούχο θέση, 5 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο -12 από την προνομιούχο 3αδα και ουσιαστικά είναι αδιάφοροι! Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα με τους γηπεδούχους και θα τους δώσω προβάδισμα νίκης.

Τέλος στην Ιταλία στην αναμέτρηση της Τορίνο κόντρα στη Μίλαν θα κρατήσω το 1Χ+under 3,5. Η Τορίνο μετά από δύο σερί ήττες από Λέτσε εντός και Σαμπντόρια εκτός θα ψάξει ως επί το πλείστον να μην ηττηθεί από τους Μιλανέζους. Από την άλλη η Μίλαν ταξίδεψε με κακή ψυχολογία μετά την ήττα από την Ίντερ στο ντέρμπι και θα παραταχθεί στο Τορίνο με αμυντικούς προσανατολισμούς. Δεν είναι τυχαίο πως σε 5 επίσημα παιχνίδια της φέτος μετράει 5/5 under 2,5 εκ των οποίων 4/5 under 1,5.

Υ.Γ Χαλαρό το ποντάρισμα μας σήμερα καθώς ακολουθεί δυνατό ΠΣΚ αλλά και μεσοβδόμαδο με champions league και europa league.

Επιλογές:

Μάλμε-Χέλσινμποργκ 1(-1)
Μπράγκε-Ντέγκερφορς 1
Τορίνο-Μίλαν 1Χ+under 3,5

Επιμέλεια: Μπεκιαρίδης Τάσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς