22.1 C
Athens

Ισπανία: Με τους γηπεδούχους

Εξαιρετική η χθεσινή η μέρα τόσο στην Ισπανία όσο και στις προτάσεις των παιδιών για την υπόλοιπη Ευρώπη αφού έγινε το απόλυτο και συνεχίζουμε με τα σημερινά Ισπανικά παιχνίδια στη στήλη όπου υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον.

Αρχικά πάμε στο Ειμπάρ-Σεβίλλη με την Ειμπάρ να έχει πέσει θύμα του προγράμματος αφού τις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχει παίξει 4 εκτός έδρας παιχνίδια, χωρίς βέβαια να αποτελεί αυτό δικαιολογία για την κακή πορεία στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Πάντως στο εκτός έδρας ούτε η ισοπαλία στην Οσασούνα, ούτε η ισοπαλία στην Λεβάντε, ούτε και η ήττα στην Ατλέτικο μπορεί να πει κανείς ότι ήταν εκτός προγράμματος. Αυτό που ξένισε ήταν η ήττα στην Μαγιόρκα, αλλά πολύ περισσότερο η εντός έδρας ήττα από την Εσπανιόλ και μάλιστα αφού είχε προηγηθεί με 1-0. Μόνο ο επιθετικός Ενρίχ είναι εκτός για το σημερινό πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Σεβίλληη οποία υπέστη εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ την Κυριακή, μία ήττα που έφερε προβληματισμό κυρίως για την ατάσταση που βρίσκεται η Ρεαλ και πως δεν κατάφεραν οι Σεβιγάνοι να πάρουν κάτι από ο παιχνίδι. Χωρίς καμία απουσία θα παραταχθούν πάντως. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, η Σεβίλλη προέρχεται από 3 συνεχόμενα εκτός έδρας under, η Ειμπάρ σκοράρει εύκολα, αλλά δέχεται γκολ ακόμα πιο εύκολα. Ίσως η ισοπαλία να είναι μία επιλογή αλλά δεν θα μ απασχολήσει το ματς παραπάνω.

Πάμε στην πρόταση της ημέρας όπου βλέπω άσο στο Μπαλαϊδος ανάμεσα στην Θέλτα και την Εσπανιόλ με τους γηπεδούχους να ανακάμπτουν μετά την ήττα σοκ της προπερασμένης αγωνιστικής από την Γρανάδα με 0-2 και ενώ στο 30’έμειναν με 9 παίκτες. Την Κυριακή πήγαν στο Μετροπολιτάνο με απουσίες και πεσμένη ψυχολογία και πήραν ηρωϊκό βαθμό από την Ατλέτικο που τους έδωσε ψυχολογία. Υποδέχονται μία Εσπανιόλ η οποία κατά την ταπεινή μου άποψη είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό (μάλλιασε η γλώσσα μας φέτος). Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε αναμένομενα από την Σοσιεδάδ εντός έδρας με 1-3 και έπεσε ακόμα πιο χαμηλά βαθμολογικά. Επιπλέον συνεχίζουν να παραμένουν εκτός οι Ιτουράσπε και Φακούντο Φερέιρα που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις. Κακά τα ψέματα οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν εύκολα. Πολύ καλή παράδοση στις ισοπαλίες μεταξύ του. Απλά βλέπω την Θέλτα να κερδίζει και τον Άσπας να το παίρνει πάνω του. Άσος

Άσο βλέπω και στο Σοσιεδάδ-Αλαβές με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει ομάδα όνειρο και λογικά να είναι από τα φαβορί για την εξάδα φέτος. Πολύ λίγα πράγματα φέτος από την Αλαβές που θα παλέψει να σωθεί καθώς πέραν του ότι δεν ενισχύθηκε διαθέτει και μέτριο προπονητή. Απών για την Σοσιεδάδ ο Ιγιαραμέντι. Άσο βλέπω και την Σοσιεδάδ να ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα.

Πρόταση:

Θέλτα-Εσπανιόλ 1 1,90
Σοσιεδάδ-Αλαβές 1 1,65

Επιμέλεια: Γιώργος Σταυρούσης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς