19.7 C
Athens

ΑΕΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Αϊντάρεβιτς

Στο στόχαστρο της Γκέτεμποργκ βρίσκεται ο μέσος της ΑΕΚ, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, σύμφωνα με σουηδικό δημοσίευμα

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί μετά το τέλος της περασμένης σεζόν απ’ την ΑΕΚ, παρέμεινε στην Ένωση και ξεκίνησε προετοιμασία κανονικά υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο ίδιος έδειξε ένα καλό πρόσωπο στις προπονήσεις της Πολωνίας, αλλά μάλλον δεν ήταν αρκετό για τον Έλληνα τεχνικό, ώστε να συνεχίσει να δίνει το “ΟΚ” της παραμονής του στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Ένωσης τον έκοψε για το σημερινό φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο και φαίνεται πως υπάρχουν σύννεφα “φυγής” πάνω απ’ τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, παρότι έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα.

Το περίεργο κόψιμο απ’ τον Ουζουνίδη, πιθανότατα μόνο περίεργο δεν είναι, κάτι που θα ξεκαθαριστεί μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς με την έλευση του Άλεφ αλλά και ενός ακόμα χαφ που θα αποκτηθεί ο Δικέφαλος γίνεται υπερπλήρης στη συγκεκριμένη θέση και πιθανόν να χρειαστούν αποχωρήσεις.

Σίγουρα σε ασφαλή θέση δεν πρέπει να νιώθει ούτε ο Έρικ Μοράν, καθώς και αυτός κόπηκε απ’ την αποστολή με την δικαιολογία ότι ήταν τραυματίας και έχασε πολλές προπονήσεις, αλλά σίγουρα και ο Ισπανός δεν έχει πείσει με τα μέχρι στιγμής κατορθώματα του, τον “Ουζου” κάτι που τον κατατάσσει και αυτόν σε δυσχερή θέση για την συνέχεια του στα κιτρινόμαυρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς