18.8 C
Athens

Το ισπανικό κουπόνι της Τετάρτης (25/9)

Πολύ καλή η χθεσινή ημέρα με την Γρανάδα να βγάζει το γκολ-γκολ στην έδρα της Βαγιαδολίδ και να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας δείχνοντας σημάδια εξαιρετικής ομάδας που δύσκολα θα κινδυνεύσει. Η Μπέτις πήρε μία αγχωτική νίκη καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 από την Λεβάντε και μας δικαίωσε, ενώ η Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός ότι κέρδισε με 2-1 για ακόμη μία φορά φέτος δεν έπεισε, με τον Μέσι να αποχωρεί τραυματίας.

Στα σημερινά δεν είναι πολλά αυτά που βλέπω, στο Λεγκανές-Αθλέτικ έχουμε τους γηπεδούχους που πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο Μεστάγια και υπάρχει αισιοδοξία για την συνέχεια την ώρα που στην Αθλέτικ δεν λέει να σταματήσει η τρελή πορεία που έχει φέρει την ομάδα στην 1η θέση της βαθμολογίας πετυχαίνοντας την προηγούμενη αγωνιστική ακόμα μία νίκη σε βάσκικο ντέρμπι. Εκεί που α πρέπει να βελτιωθεί η Αθλέτικ είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς σε δύο αναμετρήσεις μέχρι στιγμής με Μαγιόρκα και Χετάφε έφυγε με την ισοπαλία. Χωρίς απουσίες κόντρα στην Λεγκανές και με την γνωστή σφιχτή άμυνα(καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος), πάει στο Μπουτάρκε να αντιμετωπίσει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Έχει πολύ under το παιχνίδι. Βέβαια το 1,50 δεν λέει και πολλά. Για περισσότερο ρίσκο ισοπαλία.

Εκτός από την Μπαρτσελόνα σε κακό φεγγάρι βρίσκεται και η Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Σιμεόνε να βλέπει την ομάδα του να μην μπορεί να κερδίσει ούτε την Θέλτα εντός έδρας, να έχει πέσει στην 7η θέση της βαθμολογίας και να πάει στο νησί της Μαγιόρκα με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Μία Μαγιόρκα που προέρχεται από την ήττα με 4-2 από την Χετάφε δείχνοντας πολλές αμυντικές αδυναμίες. Αυτές θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Σιμεόνε και πιστεύω πως θα το καταφέρει . Στο 1,70 το διπλό της Ατλέτικο.

Άκρη με την φετινή Βαλένθια δεν πρόκειται να βγάλουμε. Ομάδα που έφαγε 5 γκολ από την φετινή Μπαρτσελόνα, πήγε στην Τσέλσι πήρε διπλό και δεν μπόρεσε εντός έδρας να κερδίσει την ουραγό Λεγκανές. Αντιμετωπίζει την Χετάφε που έχει καλή ψυχολογία μετά τα 4 γκολ που έβαλε στην Μαγιόρκα, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε με τι διάθεση θα κατέβει σήμερα. Δεν θα πληρώσουμε για να το μάθουμε.

Άκρη δεν βγαίνει ούτε με την Ρεάλ η οποία μετά τις άσχημες εμφανίσεις σε Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ πήγε έβγαλε διπλό στην Σεβίλλη. Υποδέχεται την πολύ καλή και σφιχτή Οσασούνα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν βγει under το συγκεκριμένο αλλά δεν θα ασχοληθώ.

Πρόταση:

Λεγανές-Αθλέτικ Under 2,5 1,50
Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης 2 1,70

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς