20.9 C
Athens

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: «Εμβόλιμη» βόλτα στην Ευρώπη

Μετά την χθεσινή απουσία εδώ είμαστε και πάλι έχοντας στα χέρια μας ένα κουπόνι που θυμίζει Σαββατοκύριακο! Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε σε Γαλλία,Ισπανία,Ιταλία,Σουηδία,Ελβετία ενώ σε πολλές χώρες διεξάγονται αγώνες κυπέλλου. Πάμε να δούμε τις επιλογές οι οποίες προκύπτουν.

Πρώτη στάση θα κάνω στη Σουηδία και πιο συγκεκριμένα στη Στοκχόλμη εκεί όπου η ΑΙΚ υποδέχεται την Γκέτεμποργκ και θα κρατήσω τον άσσο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα και άμα θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι του τίτλου είναι υποχρεωμένοι να πάρουν αυτό το παιχνίδι! Επικίνδυνη ομάδα η Γκέτεμποργκ αλλά όπως φάνηκε και στην πιο πρόσφατη έξοδο της κόντρα σε ισχυρό αντίπαλο διασύρθηκε με 6-2 στο Χάμαρμπι.

Στη Γαλλία θα κρατήσω τον άσσο στην αναμέτρηση Λιλ-Στρασβούργο! Οι Λιλουά μεταμορφώνονται προς το καλύτερο στο γήπεδο τους και δεν είναι τυχαίο ότι μετράνε 7 σερί νίκες. Για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός Γκαλτιέ αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Από την άλλη από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται το Στρασβούργο, γεγονός που έδιωξε το άγχος. Εκτός έδρας παραδοσιακά δυσκολεύεται ενώ για το σημερινό παιχνίδι θα παραταχθεί και με δύο σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά.

Στην Ισπανία η Μαγιόρκα υποδέχεται στη Πάλμα την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα πάω με το 2+under 3,5. Η Ατλέτικο ψάχνει εναγωνίως την επιστροφή στις νίκες μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Γιουβέντους για το champions league και Θέλτα για το πρωτάθλημα αλλά και την ήττα από την Σοσειεδάδ. Από την άλλη η Μαγιόρκα αγνοεί την νίκη από την 1η αγωνιστική όταν και επικράτησε της Ειμπάρ. Δείχνει πως είναι μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή . Μάλιστα ο τεχνικός των γηπεδούχων σε συνέντευξη ανέφερε πως ενδέχεται να προχωρήσει σε μικρό rotation. Για την Ατλέτικο είναι σημαντικό να πάρει το ματς και να πάει με ηρεμία στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Ρεάλ.

Στην Ιταλία άσσο βλέπω στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα κόντρα στη Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να επιβεβαιώσουν όσα λέγονταν γι αυτούς μέσα στο καλοκαίρι καθώς αγνοούν ακόμη την νίκη ενώ μαζί με τν περσινή σεζόν έχουν συμπληρώσει 18(!) παιχνίδια δίχως νίκη. Και η Σαμπντόρια δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα καθώς μετά από 4 αγωνιστικές μετράει μόλις 3 βαθμούς και αυτοί στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κόντρα στην Τορίνο(νίκη με 1-0).

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τον Μοντέλα και την ομάδα του καθώς σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, δύσκολα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πάγκο των Βιόλα. 18 παιχνίδια δίχως νίκη για μία ομάδα του βεληνεκούς σαν τη Φιορεντίνα είναι πάρα πολλά. Περιμένω από τον Ριμπερί,τον Κιέζα και τους υπόλοιπους βιόλα να δείξουν επιτελους την αξία τους και η Φιορεντίνα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη.

Επιλογές:

ΑΙΚ Στοκχόλμης-Γκέτεμποργκ 1
Λιλ-Στρασβούργο 1
Μαγιόρκα-Ατλέτικο 2+under 3,5
Φιορεντίνα-Σαμπντόρια 1

Επιμέλεια: Τάσος Μπεκιαρίδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς