24.6 C
Athens

Record: Και ο Μαρτίνς στους υποψήφιους για Σπόρτινγκ!

Το φετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με αρκετή δόση τρέλας. Μπενφίκα και Πόρτο ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό κάτω από τη νεοφώτιστη Φαμαλικάο! Η τρέλα βεβαίως συνεχίζεται και πιο κάτω. Η φιλόδοξη το καλοκαίρι Σπόρτινγκ έχει μόλις δυο νίκες σε έξι αγωνιστικές και ετοιμάζεται να «φάει» ήδη και δεύτερο προπονητή. Ο Μαρσέλ Κάιζερ απολύθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου, τη θέση του πήρε ο Λεονέλ Πόντες ως υπηρεσιακός και εκεί που λεγόταν ότι θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, η καρέκλα του τρίζει επικίνδυνα.

Από χθες το βράδυ έχει ξεκινήσει μια μεγάλη παραφιλολογία με αποκαλύψεις της Record, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ομάδα της Λισαβόνας έχει ήδη κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Άμπελ Φερέιρα που απορρίφθηκε. Σήμερα η πορτογαλική εφημερίδα το προχωράει ακόμα περισσότερο το πράγμα και αναφέρει σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ πως μέσα στους τέσσερις βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο των «λιονταριών» είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς!

Ως γνωστόν, ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει φορέσει για τρία χρόνια τη φανέλα της Σπόρτινγκ – δυο λιγότερα από τον Φερέιρα – και το γεγονός αυτό τον καθιστά «κοινωνό» των όσων πρεσβεύει ο σύλλογος της Λισαβόνας. Πέραν των δυο «Ελλήνων», η Record έχει βάλει στους υποψήφιους τον Κίκε Σετιέν που είναι χωρίς ομάδα από τότε που άφησε την Μπέτις, αλλά και τον Σίλας, έναν άνθρωπο με ελάχιστη προπονητική εμπειρία που στο τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του είχε περάσει από τρεις διαφορετικές κυπριακές ομάδες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς