20.9 C
Athens

La Liga: Το κουπόνι για την εμβόλιμη αγωνιστική

Χωρίς Ισπανικούς αγώνες κύλησε η χθεσινή ημέρα και επανερχόμαστε σήμερα καθώς υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην La Liga με τρεις αναμετρήσεις.

Πρώτο παιχνίδι είναι το Βαγιαδολίδ –Γρανάδα το οποίο ξεκινάει στις 20:00 με τους γηπεδούχους να προέρχονται από ένα πολύ κακό σερί με δύο ισοπαλίες και δύο ήττες γεγονός που τους έχει φέρει να βρίσκονται οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Αντιμετωπίζουν μία Γρανάδα η οποία έχει εκπλήξει ευχάριστα μετρώντας 3 συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας μόνο πίσω από την Αθλέτικ και την Ρεάλ.

Κόντρα στην Εσπανιόλ το 0-3 ήταν η αρχή, στο Μπαλαϊδος είχε την τύχη και την βοήθεια του διαιτητή, αλλά στο εντός έδρας με την Μπαρτσελόνα ήταν ΆΨΟΓΗ. Χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στην Μπαρτσελόνα κέρδισε με το επιβλητικό 2-0 και σκαρφάλωσε στην 3η θέση, 1 μόλις βαθμό πίσω από την 1η θέση. Πολλούς αμφίβολους έχουν και οι δύο ομάδες, αλλά προφανώς δίνονται αμφίβολοι γιατί είναι μέσα σε τρεις μέρες ο δεύτερος τους αγώνας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με σημείο, θεωρώ υπερβολικό η Γρανάδα να κάνει 4η συνεχόμενη νίκη και 3η συνεχόμενη εκτός. Θα επιλέξω το γκολ-γκολ.

Άσο βλέπω στο Μπέτις-Λεβάντε και στο Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ με την Μπέτις να θέλει επιτέλους να επανέλθει αγωνιστικά στα στάνταρ της περσινής και της προπέρσινης χρονιάς. Βέβαια δεν έχει Σετιέν στο πάγκο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Δέχεται πολύ εύκολα γκολ με συνέπεια αυτό να της έχει κοστίσει βαθμούς. Αντιμετωπίζει την Λεβάντε η οποία είναι και φέτος καλή, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών έχει η Μπέτις. Φεκιρ, Τέγιο και Σίδνει είναι αμφίβολοι, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο πολύτιμος Μπαρντί για την Λεβάντε. Άσος

Η Μπαρτσελόνα έχει ανάγκη ξεσπάσματος μετά τη νέα εκτός έδρας γκέλα κόντρα στην Γρανάδα και τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Βαλβέρδε. Περιμένω ξέσπασμα από πλευράς Μπαρτσελόνα. Άλμπα και Ουμτιτί είναι εκτός από την Μπάρσα. Ο αριστερός μπακ Μορένο από τη Βιγιαρεάλ. Με τις δύο συνεχόμενες νίκες που έχει κάνει η Βιγιαρεάλ υπάρχει η ηρεμία που πρέπει και πάει με καθαρό μυαλό στο Καμπ Νου. Το να κερδίσει η Μπαρτσελόνα με 3 γκολ και πάνω βρίσκεται σε αποδόσεις κοντά στο 2,60 και θα το τιμήσω.

Πρόταση:

Βαγιαδολιδ-Γρανάδα g/g 1,95
Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 1(-2hc) 2,60
Μπέτις-Λεβάντε 1 2.00

Επιμέλεια: Γιώργος Σταυρούσης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς