18.2 C
Athens

Νέος Team Manager του Άρη ο Νιαρχάκος

Χρέη team manager θα εκτελεί εφεξής στον Άρη ο Δημήτρης Νιαρχάκος. Οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν στην πρόσληψη του έμπειρου παράγοντα αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου και βρισκόταν για παραπάνω από 9 χρόνια.

Ο Νιαρχάκος πρόκειται να αντικαταστήσει τον Γιώργο Κολτσίδα, ο οποίος πιθανότατα θα αναλάβει νέο πόστο στον σύλλογο (του έχει προταθεί αυτό του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Νιαρχάκο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας.

Τον κ. Νιαρχάκο παρουσίασε στους παίκτες στη σημερινή προπόνηση ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελος Χαριστέας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλωσορίζει τον Δημήτρη Νιαρχάκο στην οικογένειά μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Ο κ. Νιαρχάκος από την πλευρά του δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της τεράστιας οικογένειας του ΑΡΗ.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον πρόεδρο, κ. Καρυπίδη όσο και τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, κ. Χαριστέα για την τιμητική πρόταση που μου έκαναν και τη μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και τα όνειρα όλων μας στην οικογένεια του ΑΡΗ να γίνουν πραγματικότητα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς