18.3 C
Athens

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Οι επιλογές της Δευτέρας

Άσχημη η χθεσινή ημέρα καθώς με εξαίρεση το g/g+over 2,5 στο Γκλάντμπαχ – Φορτούνα, καμία επιλογή της στήλης δεν επιβεβαιώθηκε. Το σημερινό πρόγραμμα παρουσιάζει σαφώς λιγότερο ενδιαφέρον παρόλα αυτά προκύπτουν επιλογές.

Στη Γ’ Γερμανίας η Ουέρντιγκεν υποδέχεται την Μανχάιμ και θα κρατήσω το g/g+over 2,5. Ομάδες που τα παιχνίδια τους έχουν αρκετά τέρματα! Πιο συγκεκριμένα η γηπεδούχος μετράει 6/8 g/g στο φετινό πρωτάθλημα ενώ οι φιλοξενούμενοι 7/9 βάζοντας μαζί και το παιχνίδι κυπέλλου.

Στην Τσεχία στο παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής η Γιάμπολετς υποδέχεται την Σίγκμα Όλμουτς και θα κρατήσω τον άσσο. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα βρισκόμενοι στην 3η θέση της βαθμολογίας ενώ εντός έδρας είναι πάρα πολύ δυνατοί μετρώντας 5/5 τη φετινή σεζόν ενώ μαζί και με την περσινή σεζόν μετράνε 11 σερί νίκες. Από την άλλη ομάδα έδρας μπορούν να χαρακτηριστούν και οι φιλοξενούμενοι καθώς μακρυά από αυτή χάνονται μετρώντας ρεκόρ 1-1-3. Στα υπέρ του άσσου και η καλή παράδοση των γηπεδούχων!

Τέλος, στη Νορβηγία θα κρατήσω το διπλό στην αναμέτρηση Στάμπαεκ – Μόλντε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν σημαντική ευκαιρία να κάνουν με νίκη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά την χθεσινή ισοπαλία της Μπόντο Γκλιμτ.Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας 5 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος! Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεμπλέξει ακόμη με την υπόθεση παραμονή , ενώ μετράνε μόλις μία ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια. Θεωρώ πως η ποιοτική ανωτερότητα των φιλοξενούμενων μπορεί να τους χαρίσει το διπλό… τίτλου.

Επιλογές:

Ουέρντιγκεν – Μανχάιμ g/g+over 2,5
Γιάμπολετς – Σίγκμα Όλμουτς 1
Στάμπαεκ – Μόλντε 2

Επιμέλεια: Τάσος Μπεκιαρίδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς