22.4 C
Athens

Παπαθεοδώρου: Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά

Ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας του τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίστηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου κατά τη διάρκεια της media day της ΑΕΚ. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε αισιόδοξος πως η ομάδα του θα εμφανιστεί αρκετά έτοιμη στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, ωστόσο, τόνισε πως χρειάζεται χρόνος, ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

«Είμαστε στην τελευταία εβδομάδα της προετοιμασίας. Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τους παίκτες, να μεταδώσουμε την φιλοσοφία μας και τον τρόπο με τον οποίον θέλουμε να παίζουμε. Θα έλεγα ότι ο χρόνος είναι εχθρός και σύμμαχος μαζί. Φέτος το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει νωρίτερα και αυτό μας έχει δημιουργήσει μία πίεση για να περάσουμε την φιλοσοφία σε μικρότερο χρόνο. Παρόλα αυτά έχουμε κάνει μία σοβαρή προσπάθεια και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεκινήσουμε την χρονιά σε ένα καλό επίπεδο. Όχι ιδανικό, αλλά καλό για να ξεκινήσουμε όπως πρέπει τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

Τα τελευταία δύο φιλικά ήταν υψηλού επιπέδου. Παίξαμε κόντρα σε δύο δυνατές ομάδες, είδαμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Έχουμε πράγματα να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε. Η απουσία κάποιων παικτών μας πήγε λίγο πίσω, αλλά ο χρόνος όσο περνά λειτουργεί υπέρ μας», ανέφερε και τόνισε για τους τραυματίες:

«Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε το χρόνο μας ώστε οι τραυματίες να μπουν στην ομάδα. Είμαστε νέα ομάδα και όλο αυτό χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από όλους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς