16.9 C
Athens

Κοίταξαν στα μάτια την Τότεναμ οι νέοι του Ολυμπιακού

Για ακόμα μία φορά η ομάδα νέων του Ολυμπιακού απέδειξε στο χορτάρι την εξαιρετική δουλειά που λαμβάνει χώρα στο Ρέντη, μιας και αναδείχτηκε ισόπαλη απέναντι σε εκείνη της Τότεναμ με 1-1 στο πλαίσιο του UEFA Youth League.

Τα «σπιρούνια» ήταν εκείνα που ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 10ο λεπτό με τον Πάροτ. Ωστόσο, το τέρμα αυτό ξύπνησε τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέβασαν την απόδοσή τους.  Κάπως έτσι ήρθε και η ισοφάριση στο 31ο λεπτό. Δράστης ήταν ο Φέκκας, ο οποίος πήρε την ασίστ από τον Βοΐλη σε καλό σημείο μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν πρόσφερε το θέαμα του πρώτου, με την κούραση και στις δύο πλευρές να είναι φανερή. Όλα έδειχναν ισοπαλία με το πέρασμα του χρόνου και αυτή τελικά ήρθε, αν και λίγο έλειψε οι Πειραιώτες να κάνουν την ανατροπή με το σουτ του Μπουλάρι να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι ένα λεπτό πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Ολυμπιακός (Πέρες): Τζολάκης, Ντουμάνης, Κοτζαμανίδης, Μπέλιτς, Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικόλης (67’ Λιάτσος), Φέκκας, Σουρλής (79’ Συρμής), Κατσαβάκης (46’ Αρσενίδης), Βοΐλης (65’ Μπουλάρι)

Τότεναμ (ΜακΝτέρμοτ): Ολουγουανέμι, Λίονς-Φόστερ, Εγιόμα, Μπινκς, Γουάιτ, Κλαρκ, Μπόουντεν (71’ Λουσάλα), Μαγκόμα, Μάκαντεϊ, Πάροτ, Ρίτσαρντς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς