22.1 C
Athens

Στις καλύτερες μεταγραφές της Euroleague Πάντερ και Γουάιλι

Μετά τη στελέχωση των ρόστερ των ομάδων που συμμετέχουν στην Euroleague η διοργανώτρια αρχή φροντίζει να μας προετοιμάσει για τη νέα πολυαναμενόμενη σεζόν πραγματοποιώντας μερικά ενδιαφέροντα αφιερώματα.

Στο τελευταίο από αυτά κατατάσσει τις κορυφαίες ενισχυτικές κινήσεις της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου με τη σχετική λίστα να έχει έντονο το ελληνικό χρώμα. Ο λόγος είναι ότι σ’ αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι Κέβιν Πάντερ και Τζέικομπ Γουάιλι, οι οποίοι ανήκουν πλέον στο δυναμικό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο πρώτος βρίσκεται στην όγδοη θέση, δύο πάνω από τον συμπατριώτη του που κλείνει το Top-10. Για τον νέο παίκτη των «ερυθρολεύκων» σημειώνεται μεταξύ άλλων:

«Κάθε ομάδα θέλει δύναμη πυρός, για να είναι ανταγωνιστική και ο Ολυμπιακός – με την υπογραφή του Κέβιν Πάντερ – εξασφάλισε ότι το να σκοράρει δεν θα είναι πρόβλημα».

Στην κορυφή της σχετικής λίστας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Μίροτιτς, ενώ Ντε Κολό και Ροντρίγκεθ συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

Αναλυτικά η δεκάδα:

10. Τζέικομπ Γουάιλι (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ)

9. Τζόρνταν Μίκι (Ρεάλ Μαδρίτης)

8. Κέβιν Πάντερ (Ολυμπιακός)

7. Γκουστάβο Αγιόν (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης)

8. Στέφαν Γιόβιτς (Χίμκι)

5. Μάικ Τζέιμς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

4. Γκρεγκ Μονρό (Μπάγερν Μονάχου)

3. Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Αρμάνι Μιλάνο)

2. Νάντο Ντε Κολό (Φενέρμπαχτσε)

1. Νίκολα Μίροτιτς (Μπαρτσελόνα)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς