24.6 C
Athens

Απογοητευμένος ο Γιαννακόπουλος, ετοιμάζει νέα καμπάνια για το PAO Alive

Το project του PAO Alive δεν εξελίσσεται μέχρι στιγμής όπως αναμενόταν με την ανταπόκριση του κόσμου να μην κρίνεται αρκετή, την ώρα που τα «μεγάλα πορτοφόλια» για πολλοστή φορά απουσιάζουν. Έως σήμερα έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 685 χιλιάδων ευρώ, το οποίο απέχει παρασάγγας από τον αρχικό στόχο των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Το γεγονός απόλυτα φυσιολογικά έχει επιφέρει τη δυσαρέσκεια των εμπνευστών του πλάνου σωτηρίας του Παναθηναϊκού και ειδικότερα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία του «PAO Alive» στην εφημερίδα «Live Sport», με τον ίδιο να κάνει φανερό τον προβληματισμό του με την εξής λιτή μα γεμάτη νόημα φράση: «Αυτό που βλέπω εγώ είναι, ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς».

Εντούτοις πρόθεση του τονίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι η ρίξει λευκή πετσέτα. Αντίθετα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, πρόκειται μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα να ξεκινήσει διαφημιστική καμπάνια, το κόστος της οποίας πρόκειται να ανέλθει στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Στόχος να παρακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι της ομάδας να συνδράμουν στον κουμπαρά του project και ιδιαίτερα οι εύποροι, η προσφορά των οποίων παραμένει μηδενική.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η νέα προσπάθεια δεν θα περιοριστεί εντός των ελληνικών συνόρων, αλλά θα ξεπεράσει αυτά σε μία προσπάθεια να ενεργοποιηθούν και οι ομογενείς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς