22.7 C
Athens

Μάριν: Έπαιξα σε μεγάλες ομάδες

Έναν απολογισμό της μέχρι τώρα καριέρας του έκανε ο Μάρκο Μάριν. Ο έμπειρος άσος του Ερυθρού Αστέρα δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής, τονίζοντας, όμως, πως για συγκεκριμένους λόγους δεν έφτασε στο ταβάνι του.

«Είχα μια φανταστική καριέρα. Έπαιξα σχεδόν σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και σε μεγάλες ομάδες. Ίσως θα μπορούσα να τα είχα πάει και καλύτερα, αλλά υπάρχουν κάποιοι λόγοι. Ίσως να μην ήμουν υπομονετικός σε κάποιες καταστάσεις, ενώ και οι τραυματισμοί δεν με βοήθησαν. Τώρα είμαι ευτυχής στον Ερυθρό Αστέρα και ικανοποιημένος με την καριέρα του», δήλωσε αρχικά ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού.

Ρωτήθηκε ακόμα για το παρατσούκλι «Γερμανός Μέσι» που τον συνόδευσε στην αρχή της καριέρας του, υποστηρίζοντας ότι: «Δεν μπορούσα να το αλλάξω αυτό. Δεν ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό το προσωνύμιο. Ο Μέσι είναι ένας και κανένας δεν τον πλησιάσει. Για μένα δεν έφερε περισσότερη πίεση, γιατί νομίζω πως κανείς δεν το έπαιρνε στα σοβαρά όταν με σύγκριναν μαζί του. Ίσως είδαν κάποια κοινά στις καταστάσεις ένας εναντίον ενός, αλλά δεν υπάρχει πραγματική σύγκριση με τον Μέσι. Είναι το νούμερο ένα, ο Κριστιάνο είναι άλλου τύπου παίκτης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς