14.9 C
Athens

Αλκάθερ: Πολλοί στην Μπαρτσελόνα μου φέρθηκαν άσχημα

Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ θα μονομαχήσουν κατά την πρώτη αγωνιστική του Champions League, σ’ ένα ματς το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Πάκο Αλκάθερ.

Ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» από το 2016 έως το 2018 χωρίς ποτέ να αποκτήσει σημαντικό ρόλο. Έτσι την ερχόμενη Τρίτη θα προσπαθήσει πέρα από το να πληγώσει την τέως ομάδα του βοηθώντας την Μπορούσια να φτάσει στη νίκη να δώσει και μερικές απαντήσεις ιδιαίτερα σ’ εκείνους από το στρατόπεδο των Καταλανών, οι οποίοι όπως αποκάλυψε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER», δεν του συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

«Εγώ έκανα ότι μπορούσα για να συνεχίσω να παίζω στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, είναι περίπλοκο για κάποιον να παίξει σε μια ομάδα όπου υπάρχουν ο Μέσι, ο Σουάρες και ο Νεϊμάρ», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με το αν θα πανηγυρίσει τυχόν γκολ απέναντι στους «μπλαουγκράνα»: «Εξαρτάται από τη στιγμή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σέβομαι στη Μπαρτσελόνα. Πολλοί είναι αυτοί που μου συμπεριφέρθηκαν καλά, αλλά είναι επίσης πολλοί αυτοί που είχαν άσχημη συμπεριφορά απέναντί μου. Οι συμπαίκτες μου ήταν πάντα καλοί. Όπως συμβαίνει σε οποιαδήποτε δουλειά, αν σε εμπιστεύονται δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Για μένα είναι σημαντικό να μου δείχνουν εμπιστοσύνη και πολλοί δεν το έκαναν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς