16.2 C
Athens

Team USA: Με Κάρι και Γκριν στο Τόκιο

Στο παρελθόν έχουν ήδη αφήσει την αποτυχία του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι άνθρωποι της Team USA που αρχίζουν να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τη δυναμική επιστροφή τους από το επόμενο καλοκαίρι.

Τότε σε αντίθεση με τη μεγάλη τρέχουσα διοργάνωση αναμένεται να ενισχύσουν τις ΗΠΑ τα μεγαλύτερα ονόματα του εγχώριου μπάσκετ, κάτι που σε συνδυασμό με την παρουσία του Γκρεγκ Πόποβιτς στον πάγκο πρόκειται να δημιουργήσει μία νέα αχτύπητη ομάδα.

Σ’ αυτήν θα πρέπει να θεωρείται πως έχουν κλείσει θέση οι Στεφ Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν. Οι δύο παίκτες των Γουόριορς θέλουν να φορέσουν ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και ασφαλώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξεχάσει την… προδοσία τους (το έχει κάνει ήδη με βάση τις δηλώσεις του) θα βρεθούν στο Τόκιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν εκεί.

Ασφαλώς το διάστημα που μεσολαβεί είναι μεγάλο, όμως, φαίνεται πως οι Αμερικάνοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις και να επιστρέψουν στην κορυφή, όπου θεωρούν και όχι άδικα πως ανήκουν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς