17.7 C
Athens

Στον «πάγο» ένας ακόμα παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Μετά τους Λιάγκα και Αρναούτογλου ένας ακόμα παρουσιαστής που έχει συμβόλαιο σε ισχύ δεν θα έχει εκπομπή

Ο ΑΝΤ1 προχωρά με γρήγορους ρυθμούς το σχεδιασμό του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς οι ιθύνοντές του θέλουν να επανέλθει στις παλιές του δόξες.

Για το λόγο αυτό αλλάζουν σχεδόν όλο το πρόγραμμα και ακόμα και μεγάλα ονόματα που έχουν συμβόλαιο μαζί του είναι στο… περίμενε για το αν θα κάνουν τη νέα σεζόν εκπομπή.

Ενας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που όπως ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραμένει… stand by.

Ο Ουγγαρέζος ήταν στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα στο «Late Night» ωστόσο μετά τη διακοπή της εκπομπής δεν αξιοποιήθηκε από το κανάλι.

O παρουσιαστής είχε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με τον Τζώρτζη Ποφάντη, αλλά παρόλο που αυτή έγινε σε πολύ καλό κλίμα, δεν προέκυψε αποτέλεσμα.

Κι αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στο σχεδιασμό του καναλιού κάποιο πρόγραμμα στο οποίο να μπορεί να αξιοποιηθεί.

Και καθώς τη ναυαρχίδα του σταθμού θα αποτελέσει και στο ξεκίνημα της νέας σεζόν το Nomads, όπως ακριβώς και την προηγούμενη, κάτι που σημαίνει ότι θα απορροφήσει και μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού του καναλιού, όλα τα υπόλοιπα πρότζεκτ θα γίνουν -αν γίνουν…- από τη νέα χρονιά, δηλαδή από Ιανουάριο του 2019, οπότε οι παρουσιαστές του σταθμού θα πρέπει να περιμένουν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς