22.2 C
Athens

Λέσχη Φίλων Ηρακλή: Σεβασμός στα 111 χρόνια ιστορίας μας

Την απόφαση να απέχει από τη σημερινή κρίσιμη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη πήρε και γνωστοποίησε η Λέσχη Φίλων Ηρακλή. Στην ανακοίνωσή της τονίζεται πάντως πως τα μέλη της θα έχουν το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμούν, να δώσουν το «παρών» και να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία.

Αναλυτικά:

«Ένα ακόμη δύσκολο καλοκαίρι για τον σύλλογο μας έφτασε στο τέλος του.

Ο κόσμος του Ηρακλή είναι πλέον αναγκασμένος να αποφασίσει στις 13 του Σεπτέμβρη αν θα στηρίξει τη λύση ¨Αρης Παλαιοχωρίου¨ ή αν ο Ηρακλής μας δεν θα αγωνιστεί πουθενά. Μετά την αποψινή συνέλευση μεταξύ των μελών μας αποφασίστηκε να μην παραστούμε στο κάλεσμα του Γ.Σ. Ωστόσο τα μέλη μας είναι ελεύθερα να συμμετέχουν στη συνέλευση και να ψηφίσουν αυτοβούλως.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας απαιτούμε δημοκρατία και διαφάνεια. Ο κόσμος από τον Μάιο ζητούσε επίμονα ανοιχτή Γενική Συνέλευση από τον Γ.Σ για το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Διοίκηση του Γ.Σ, δεν την πραγματοποίησες και αναρωτιόμαστε τους λόγους….. Η Λέσχη θα σεβαστεί την οποιαδήποτε απόφαση του λαού του Ηρακλή που θα παρθεί το βράδυ της Παρασκευής. Ελπίζουμε η διοίκηση του Γ.Σ να ζητήσει τουλάχιστον συγγνώμη και να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο για την κατάσταση που έχει βρεθεί ο σύλλογος για άλλη μια φορά.

Υ.Γ.: Τα χρώματα του Ηρακλή που αγαπάμε είναι το μπλε και το λευκό και έχει έμβλημα τον Ημίθεο. Σεβασμό στα 111 χρόνια ιστορίας μας και στον περήφανο λαό του Ηρακλή.

Υ.Γ.2: Η Λέσχη αύριο θα είναι ανοιχτή κανονικά 18:00 με 22:00».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς