18.7 C
Athens

Μπαμπάς ή γιος για πρόεδρος της ΕΠΟ, bro ?

Ο Γραμμένος δεν τραβάει κι έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Μάκη Γκαγκάτση για πρόεδρος της ΕΠΟ, bro

Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now, bro. Στην ΕΠΟ, εκεί όπου θα παιχτεί όλο το «παιχνίδι» την προσεχή σεζόν, έπεσε στο τραπέζι αλλαγή προέδρου! Yes, true, bro. Ο Ευάγγελος Γραμμένος δεν τραβάει στην ανηφόρα και θέλει ρεκτιφιέ. Με το ρεκτιφιέ, όμως, ταλαιπωρείται η μπιέλα, bro.

Να αντικαταστήσουν τον Γραμμένο θέλουν οι ΕΠΟτζήδες. They want to replace him, bro. Κι είναι η δεύτερη φορά που θέλουν να τον σουτάρουν. Η πρώτη ήταν πριν από δυο μήνες περίπου, ίσως και παραπάνω. At that time, τότε, ξέρετε ποιον είχαν προτείνει γι αντικαταστάτη του; Τον «εξομαλυντή» Δρόσο!

Do you remember, Drosos; Ήταν αυτός που έκανε τον πρόεδρο στην ΕΠΟ, μόλις έπεσαν οι Σαρρογκιρτζίκηδες. Αυτός που έκανε τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο και δήλωσε ότι ήταν υποδειγματικός! Κι ότι τα επεισόδια έγιναν εκτός γηπέδου, bro. Τότε που τα έκαψαν όλα, μέσα – έξω από το γήπεδο.

Το σενάριο δεν περπάτησε τότε, bro, αλλά ούτε ο Γραμμένος βελτιώθηκε. Έτσι, ξανάπεσε το σενάριο αλλαγής. Και ποιος είναι ο εκλεκτός; Μάκης Γκαγκάτσης. Makis Gagatsis, son of Vasilis Gagatsis, bro. Vice president του ΠΑΟΚ.

Εδώ, μπαίνει το εξής ερώτημα: Τι ακριβώς δεν κάνει καλά ο Γραμμένος και θέλουν να τον αλλάξουν; Ότι είναι αξιοπρεπής άνθρωπος μήπως; Ότι δεν αντέχει τις πιέσεις; Ότι δεν παίζει καλά το ρόλο του;

Latest news, τελευταία νέα. Ο Μάκης Γκαγκάτσης αρνήθηκε να πάει για πρόεδρος. Έτσι έβγαλε προς τα έξω το… περιβάλλον του. Ποιο είναι το «περιβάλλον» του; Ο μπαμπάς του, bro. Ο διευθυντής της Super League. Γιατί; Μη διαδώσει κανένας ότι θέλει αυτός τη θέση. Δεν θα είναι αλήθεια…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς