23.7 C
Athens

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σύσκεψη κορυφής στην ΕΟΚ με… Μάνο Παπαδόπουλο!

Η εθνική Ελλάδας απέτυχε παταγωδώς στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, συμπληρώνοντας μια δεκαετία κακών εμφανίσεων και πλασαρισμάτων σε μεγάλα τουρνουά. Η ελληνική αποστολή επέστρεψε σήμερα στη βάση της, αλλά τα προβλήματα για την ΕΟΚ μόλις άρχισαν. Η πίεση προς την Ομοσπονδία μετά το στραπάτσο είναι μεγάλη και όσοι ξέρουν καλά το πως λειτουργεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, αναμένουν τον «αντιπερισπασμό» του. Να πάει αλλού η κουβέντα προκειμένου να μην τον αγγίζει η κριτική.

Ο Insider σας έχει πληροφορίες που σπαρταράνε. Ήδη ο Βασιλακόπουλος έχει ξεκινήσει τις συσκέψεις κορυφής. Μάλιστα, στο άτυπο… Δ.Σ. που έγινε το πρωί της Τετάρτης, το «παρών» έδωσε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μάνος Παπαδόπουλος! Ναι, ο άνθρωπος που εμφανίζεται επισήμως ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και που έχει… κάρτα απεριορίστων διαδρομών στα γραφεία της ΚΕΔ.

Το τι συζητήθηκε μεταξύ Βασιλακόπουλου και Παπαδόπουλου δεν είναι ακόμη σαφές. Θα γίνει όμως σύντομα, μη σας νοιάζει τίποτα. Ένα είναι σίγουρο: ο πρόεδρος της ΕΟΚ βρίσκεται σε πανικό, μετά και την «πιστολιά» που του έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη συνάντησή του με την αντιπροσωπεία της Euroleague.

Υπάρχει όμως και άλλη αποκάλυψη που θα την κάνω σε μορφή κουίζ. Πριν τη… σύσκεψη κορυφής με τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο πρόεδρος της ΕΟΚ είχε μια ακόμη, με αντικείμενο την επικοινωνιακή διαχείριση του εθνικού στραπάτσου. Το μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια στρέφεται στους συνομιλητές του Γ. Βασιλακόπουλου: ο ένας τελεί ατύπως(;) σύμβουλος της Ομοσπονδίας και γραφείο Τύπου σε ΚΑΕ της Α1 (με… υποδειγματικές διαιτησίες στη σεζόν που πέρασε), αποτελώντας παράλληλα στενό συνεργάτη ενός πολύ… επώνυμου φιλάθλου. Ο άλλος είναι κι αυτός δημοσιογράφος, ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του γράφει για θέματα διαιτησίας σε εξειδικευμένο διαιτητομπλόγκ που χτυπά όλους τους «εχθρούς». Πάει κάπου το μυαλό σας;

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς