23.1 C
Athens

Μπέτις: Αποφασισμένη να κρατήσει τον Χοακίν στην ενεργό δράση μέχρι τα 40!

Συζητήσεις έχει ξεκινήσει η διοίκηση της Μπέτις με τον αρχηγό του συλλόγου, Χοακίν Σάντσεθ για την επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο. Το υπάρχον συμβόλαιο του Ανδαλουσιανού ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, όταν ο παίκτης θα κλείσει τα 39 του χρόνια.

Ωστόσο, η καλή αγωνιστική του κατάσταση, η συνολική προσφορά του στον σύλλογο και οι εμφανίσεις του έχουν κινητοποιήσει την ανδαλουσιάνικη διοίκηση, η οποία θέλει να τον κρατήσει στους αγωνιστικούς χώρους και στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» μέχρι το 2021, όταν πλέον θα είναι 40 χρονών! Μάλιστα, ο τεχνικός της Μπέτις, Ρούμπι, έχει εισηγηθεί θετικά για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού θεωρεί τον Ισπανό μεσοεπιθετικό απαραίτητο στα πλάνα του, ενώ αποτελεί και ηγετική μορφή στα αποδυτήρια.

Ο Χοακίν ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τις ακαδημίες της Μπέτις. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2000, όπου και παρέμεινε για έξι χρόνια. Στη συνέχεια αποχώρησε για τη Βαλένθια, ενώ ακολούθησαν και Μάλαγα, Φιορεντίνα. Το 2015 επέστρεψε ξανά στην Μπέτις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς