18.8 C
Athens

Ολιβέιρα: Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ

Αισιόδοξος αναφορικά με την πορεία που μπορεί να καταγράψει την εφετινή σεζόν η ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα σε συνέντευξή του στην «Ώρα των Σπορ». Ο Πορτογάλος επιθετικός έθεσε ως στόχο το πρωτάθλημα, τονίζοντας πως παρά τις δυσκολίες άπαντες στην «Ένωση» έχουν τη νοοτροπία του νικητή.

«Έχω δει και τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και είναι δυο πολύ καλές ομάδες, αλλά πιστεύω πως αν η ΑΕΚ, εμείς οι ποδοσφαιριστές, έχουμε στο μυαλό μας τη νοοτροπία αυτής της μεγάλης ομάδας, δηλαδή ότι πρέπει να μπαίνουμε πάντα για να κερδίζουμε, στο τέλος θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα. Μπορεί να ακούγεται δύσκολο αλλά πιστεύω πως όλοι μαζί, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, βλέπω και τη νοοτροπία που υπάρχει στο τεχνικό τιμ και την διοίκηση, ότι αυτή η ομάδα υπάρχει και είναι εδώ μόνο για να κερδίσει, μόνο για να πετύχει. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει σε κάθε ματς και αυτή είναι η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω στον κόσμο της ομάδας. Δεν είναι μόνο οι παίκτες και οι προπονητές, αλλά είναι πολύ σημαντικός και ο κόσμος. Το είδαμε στην Τρίπολη. Αισθανόμαστε ότι παίζουμε εντός έδρας. Αυτό το στήριγμα, αυτή την ώθηση που μας έδωσε ο κόσμος, μας κάνει να νιώθουμε πως δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Δεν φοβόμαστε κανέναν και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο», υποστήριξε, ενώ αναφορικά με τον Νίκο Κωστένογλου πρόσθεσε:

«Στο τακτικό κομμάτι δεν μπορώ να πω πολλά. Πρόλαβα να κάνω μόνο τρεις προπονήσεις, μετά είχαμε ματς και μετά ήρθε ο τραυματισμός. Αυτό που ξέρω είναι πως αυτός ο άνθρωπος με την προσωπικότητά του, μας έχει κερδίσει εμάς τους ποδοσφαιριστές. Έχει φέρει μια ηρεμία μέσα στα αποδυτήρια και έχει αλλάξει το κλίμα σε πολύ θετικό. Αυτή την ηρεμία που έχει μας την μεταδίδει, μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας έχει κερδίσει με την προσωπικότητα του και το μόνο που μπορώ να πω, είναι καλά λόγια για τον νέο προπονητή».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς