19.8 C
Athens

Στο προσκήνιο Καμαβουάκα και Γκάλο για τον Παναθηναϊκό

Με την τόνωση της μεσαίας του γραμμής να αποτελεί προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να βρει τον κατάλληλο παίκτη γι’ αυτόν τον σκοπό έστω και στις τελευταίες ημέρες που παραμένει ανοιχτή η μεταγραφική αγορά.

Όπως υποστηρίζει, μάλιστα, η «Live Sport» στο «στόχαστρο» του αθηναϊκού συλλόγου βρίσκεται ο Καμαβουάκα, με την περίπτωσή του να σταδιακά να ανεβαίνει στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα. Ο αμυντικός μέσος (μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ) από το Κονγκό παραμένει ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ντάρμσταντ, έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητούν στο «τριφύλλι» (ύψος και δύναμη) και επιπλέον διαθέτει και εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου βρέθηκε τη σεζόν 2015-16 για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανία πέρυσι σημείωσε 6 συμμετοχές, ενώ γενικότερα στα 29 του χρόνια έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό.

Πέραν αυτού, πάντως, το «τριφύλλι» φαίνεται πως απασχολεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος έκρουσε τη θύρα της ομάδας του Γιώργου Δώνη στην προσπάθειά του να βρει το πολυπόθητο συμβόλαιο. Αυτή δεν αποκλείεται να έχει επιτυχές αποτέλεσμα, μιας και στον Παναθηναϊκό έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον έμπειρο μπακ, μα ακόμα δεν έχει αποφασιστεί, αν το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί σε πρόταση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς