14.9 C
Athens

Μπενφίκα: Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Μπρούνο Λάζε με μυθική ρήτρα!

Αποφασισμένη να επενδύσει πάνω στον προπονητή που της άλλαξε την εικόνα και την οδήγησε στην περσινή κατάκτηση της Liga NOS είναι η Μπενφίκα. Ο 43χρονος Μπρούνο Λάζε βρέθηκε το καλοκαίρι στη λίστα αγγλικών συλλόγων, ωστόσο, ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα της Λισαβόνας, με στόχο να βοηθήσει και στην ανάδειξη παιδιών από τις ακαδημίες.

Βλέποντας την αγωνιστική εξέλιξη αλλά και την προώθηση παιδιών που μπορούν να ακολουθήσουν τον δρόμο του Ζοάο Φέλιξ, η Μπενφίκα ετοιμάζεται να καθίσει στο τραπέζι με τον νεαρό προπονητή και να του προσφέρει αύξηση αποδοχών που σύμφωνα με την A-BOLA αγγίζει το 50% (από 500.000 σε 1.000.000 συν κάποια μπόντους).

Το πιο εντυπωσιακό σημείο στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει εκτός απροόπτου ο Πορτογάλος είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του: Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας, η ομάδα που θα θελήσει να τον πάρει στην τεχνική της ηγεσία, θα πρέπει να καταβάλλει στους πρωταθλητές Πορτογαλίας το ποσό των 20.000.000 ευρώ!

Ο Λάζε κάθισε στον πάγκο της Μπενφίκα τον Ιανουάριο του 2019, έχοντας μόλις μισό χρόνο εμπειρίας ως πρώτος προπονητής και αυτόν στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς