16.5 C
Athens

Όλα στη φόρα: Ξεκατινιάστηκαν στο instagram ο Τίμα με τη γυναίκα του (pic)

Στην αποκάλυψη πως χώρισε με τη σύζυγο του και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του προχώρησε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Χίμκι, Γιάνις Τίμα.

Ο Λετονός άσος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια λευκή εικόνα και έγραψε: «Έχει περάσει πάνω από μισός χρόνος που χώρισα με την μητέρα του γιου μου και άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου. Σήμερα, άρχισα μια νέα φάση στη ζωή μου και το πιο σημαντικό για μένα είναι να φροντίζω τον αγαπημένο μου γιο, Κρίστιαν»

Βλέποντας τη συγκεκριμένη ανάρτηση η πρώην γυναίκα του, απάντησε προβαίνοντας σε αποκαλύψεις: «Μόλις έμαθα από τον σύζυγο μου πως χωρίσαμε εδώ και μισό χρόνο. Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Αυτό που ξέρω είναι πως εδώ και περίπου έξι μήνες άρχισε να με απατάς και μετά, μέσα στο καλοκαίρι, μου είπες πως θέλεις να σώσεις την οικογένεια. Μμμ… αυτό έχει ενδιαφέρον. Και το ενδιαφέρον σου, είναι να μπλοκάρεις στη μάνα των αγοριών σου τις πιστωτικές κάρτες, ώστε να μην έχει χρήματα, και τα παιδιά σου να φύγουν από το διαμέρισμα ώστε να ζήσουν στους δρόμους. Η άλλη επιλογή είναι να υπογράψει στα γρήγορα κάποια χαρτιά, ώστε να είσαι ελεύθερος άνδρας για τη νέα σου κυρία, που λέει πως δεν κάνει ραντεβού με παντρεμένους άνδρες! Γιατί το κάνεις αυτό; Αυτή η σκύλα με τρία παιδιά, από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το αξίζει αυτό; Ξέρεις άραγε πως δεν είσαι ο μόνος άνδρας στη ζωή της τώρα; Το πήγες πολύ μακριά…»

Αργότερα ο ίδιος έσβησε τα σχόλια, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς