18.3 C
Athens

Το πήρε απόφαση ο Μελιόπουλος: Σταματάει οριστικά το ποδόσφαιρο στα 19 του

Δεν θα συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο επαγγελματικά ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μελιόπουλος. Ο Έλληνας μέσος που τη φετινή σεζόν αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας με μεταγραφή από την Ξάνθη, είχε πάρει εδώ και μέρες αυτή την απόφαση και παρά τις επίμονες προσπάθειες ανθρώπων τόσο του στενού του περιβάλλοντος, όσο και εκείνων του ΠΑΟΚ, προτίμησε να αφοσιωθεί στις σπουδές του.

Ο ποδοσφαιριστής είχε μια άκαρπη, όπως αποδείχθηκε, συνάντηση με ανθρώπους της ομάδας του την Τετάρτη (4/9) και παρότι του πρότειναν να αγωνιστεί έστω και προσωρινά στην Κ19 του συλλόγου, εκείνος ήταν ανένδοτος, δηλώνοντας απογοητευμένος από την κατάσταση. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα δεν τον υπολόγιζε, ενώ τον είχε κόψει από την πρώτη ομάδα.

Έτσι, ανακοίνωσε στην ομάδα του την απόφαση του να κρεμάσει τόσο νωρίς τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ένα μεγάλο ταλέντο, λοιπόν, που πήρε μια μεγάλη μεταγραφή από την Ξάνθη (παιδί του Λουτσέσκου, προερχόμενο από τα φυτώρια της ακριτικής ομάδας) δεν θα συνεχίσει να πατά το χορτάρι των γηπέδων. Υπενθυμίζουμε πως για τον παίκτη ενδιαφέρον είχαν δείξει και μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως η Νιούκαστλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπενφίκα και άλλοι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς