21.8 C
Athens

Ανέλαβε τη Χέλσινγκμποργκ ο Μέλμπεργκ

Αγαπήθηκε όσο λίγοι στον Ολυμπιακό, και δη στη θέση των στόπερ. Ο λόγος για τον Όλεφ Μέλμπεργκ, που μπορεί να αποχαιρέτησε την ενεργό δράση το 2014, ωστόσο πλέον δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην προπονητική.

Ο Σουηδός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Χέλσινγκμποργκ, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας του. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι διετές και ουσιαστικά αυτή θα είναι η μεγαλύτερη προπονητική του πρόκληση μέχρι νεωτέρας.

«Αισθάνομαι πως είναι μία μεγάλη πρόκληση. Η Χέλσινγκμποργκ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με φανταστική ιστορία και στόχος της είναι να επιστρέψει στην κορυφή. Έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες της ομάδας και ειδικά από τότε που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της», ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρουσίαση του ο 42χρονος τεχνικός.

Μάλιστα, πριν αναλάβει τον σουηδικό σύλλογο, ο Μέλμπεργκ είχε υπογράψει στη Φρέμαντ Άμαγκερ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Δανίας. Ο ίδιος βέβαια, έλυσε το συμβόλαιο του μετά από μόλις δύο μήνες για να αναλάβει έναν πολύ μεγαλύτερο σύλλογο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς