17.1 C
Athens

Ραντεβού… διαζυγίου με Μάντζιο και στο βάθος Παπαβασιλείου

Η απόφαση απομάκρυνσης του Άκη Μάντζιου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ωστόσο, είναι να απορεί κανείς πως αναζητούνται ευθύνες από έναν προπονητή μετά από μόλις δυο αγωνιστικές, με τη δεύτερη μάλιστα να είναι στην έδρα του νταμπλούχου. Εκεί όπου ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με ένα τουλάχιστον αμφιλεγόμενο γκολ, αφού όπως αποκάλυψε πρώτο το FWS.gr υπάρχει σοβαρότατη υποψία επιθετικού φάουλ του Άκπομ στον Ευαγγέλου προτού ο Σφιντέρσκι σκοράρει.

Ο Πανιώνιος των χιλίων προβλημάτων βρίσκει στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού το πιο εύκολο εξιλαστήριο θύμα, μόνο που κανείς οπαδός της ομάδας δεν πείθεται. Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Μάντζιος ήταν τελειωμένος μετά την ήττα της πρεμιέρας. Το ότι ο Βόλος αποδεικνύεται ένα εξαιρετικό σύνολο νικώντας στη συνέχεια τον Άρη, αλλά και ότι το ρόστερ των Κυανέρυθρων δεν έχει καμία σχέση έστω με το περυσινό, προφανώς μικρή σημασία έχει την ΠΑΕ Πανιώνιος.

Σύμφωνα με πηγές του FWS.gr, ο Άκης Μάντζιος θα έχει το απόγευμα ραντεβού με την διοίκηση του Πανιωνίου προκειμένου να μπει οριστικό τέλος στη συνεργασία τους. Ο διάδοχος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Νίκι Παπαβασιλείου, ο οποίος μάλιστα το Σάββατο αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ενημερώνοντάς τους ότι έχει συμφωνήσει με ομάδα της Super League 1. Εφόσον λοιπόν, επιβεβαιωθεί η πρόσληψή του στους Νεοσμυρνιώτες, θα συζητάμε για το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς