21.8 C
Athens

Αποφασισμένος να προλάβει τον αγώνα με την Τότεναμ ο Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο στάθηκε άτυχος στη ρεβάνς της Ρωσίας κόντρα στην Κράσνονταρ, αφού αποκόμισε ένα σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί πριν από λίγες ημέρες σε επέμβαση για την αποκατάστασή του από τον Χρήστο Θέο.

Το ακριβές διάστημα απουσίας του δεν έγινε γνωστό από τους «ερυθρόλευκους», με τον Πορτογάλο αμυντικό, ωστόσο, να εκτιμάται πως θα χρειαστεί έναν περίπου μήνα, ώστε να φτάσει στην επιθυμητή κατάσταση, που θα του επιτρέψει την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Το γεγονός αυτό, όπως είναι λογικό, τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League στις 18 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Τότεναμ. Όμως, επειδή ο έμπειρος άσος, όπως και στο τερέν έτσι και εκτός αυτού είναι ιδιαίτερα μαχητικός έχει βάλει ως στόχο να παλέψει, προκειμένου να βρεθεί στον μεγάλο αγώνα και να ενισχύσει την ομάδα του.

Τη θέλησή του αυτή έχει εκφράσει και στους συμπαίκτες του, όμως, η τελική απόφαση ανήκει στο ιατρικό επιτελείο και τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δύσκολα, πάντως, θα ρισκάρει μπροστά στον κίνδυνο μιας μεγαλύτερης ζημιάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς