18 C
Athens

Ο Κάναντι πήρε τον Μπρούνο στη Νυρεμβέργη

Για τον Ολυμπιακό, ο Μπρούνο ήταν μια περιττή παρουσία στο ρόστερ του. Για τον Νταμίρ Κάναντι πάλι, ο Βραζιλιάνος αποτελεί ένα από πιο πολύτιμα όπλα του στην περυσινή καταπληκτική σεζόν του Ατρομήτου.

Η πληροφορία που ήθελε τη Νυρεμβέργη να κάνει κίνηση για τον Μπρούνο επιβεβαιώθηκε και ο Βραζιλιάνος μέσος θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της γερμανικής ομάδας. Εκεί θα συναντήσει ξανά τον Κάναντι και θα επιχειρήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα υπό τις οδηγίες ενός προπονητή που τον γνωρίζει πολύ καλά.

Ο Μπρούνο δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στα ματς που χρησιμοποιήθηκε, αντιθέτως ήταν ο άνθρωπος που κόντεψε να τινάξει στον αέρα την προσπάθεια του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σα έπιασε το πέναλτι στις καθυστερήσεις στην Τουρκία, αλλά εκείνη η τραγική εμφάνιση αποτέλεσε το… απολυτήριο του 25χρονου μέσου από τους Ερυθρόλευκους. Ο δανεισμός του στη Νυρεμβέργη θα είναι μονοετής και θα υπάρχει οψιόν αγοράς σε περίπτωση που οι Γερμανοί θελήσουν να τον κάνουν δικό τους μέσα στους επόμενους δέκα μήνες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς