19.1 C
Athens

Μάνατζερ Λοβέρα: Ο σύλλογος από την Ελλάδα θέλει να τον αποκτήσει άμεσα

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή τις τελευταίες ώρες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού, Μάξι Λοβέρα. Ο παίκτης της Ροσάριο Σεντράλ έχει μεγάλη πέραση στη χώρα του, με την Μπόκα να είναι μια από τις ομάδες που θέλει να τον κάνει δικό της.

Όπως υπογραμμίζεται σε νέα ρεπορτάζ στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση που αγγίζει τα 4.000.000 ευρώ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, με τη Ροσάριο να εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον Αργεντινό, τοποθετήθηκε και ο μάνατζερ του, Χόρχε Μπαλμπίς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

«Ο παίκτης δεν βιάζεται να αποχωρήσει. Η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον σύλλογο (σ.σ. Ροσάριο). Στην ομάδα τον πιέζουν για να φύγει. Εμείς θα προτιμούσαμε να βελτιώσουμε κάποιες. Δεν έχω αμφιβολίες πως αν μείνει θα μεγαλώσει η αξία του. Πριν από 6 μήνες υπήρξαν 4 προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή που θα απέφεραν περισσότερα χρήματα από αυτά που βρίσκονται τώρα στο τραπέζι. Ωστόσο, οι καταστάσεις αλλάζουν. Η πρόθεση της ελληνικής ομάδας είναι να τον αποκτήσει τώρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς