18.3 C
Athens

«Κοντά σε συμφωνία Ολυμπιακός και Λέστερ για Γκεζάλ»

Για δεύτερη διαδοχική μέρα συνεχίζονται στην Αγγλία τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λέστερ για τον Ρασίντ Γκεζάλ.

Μετά το Sky Sports, ήταν σειρά του Guardian να επιμείνει για τις επαφές των δύο πλευρών αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή: «Ο Γκεζάλ δεν θα παίζει για πολύ καιρό ακόμη στην Λέστερ καθώς ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να κλείσει την συμφωνία για τον παίκτη», επισημαίνεται σε δημοσίευμα της Τετάρτης από το έγκυρο Μέσο. Έτσι, σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους η υπόθεση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Υπενθυμίζουμε πως ο 27χρονος είχε αποκτηθεί από τη Λέστερ το περασμένο καλοκαίρι αντί 14.000.000 ευρώ από τη Λιόν. Ωστόσο, φέτος δεν υπολογίζεται από τον Μπρένταν Ρότζερς και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Το βέβαιο είναι πως μετά την πρόκριση των Ερυθρόλευκων στους ομίλους του Champions League θα τρέξουν οι μεταγραφικές υποθέσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί το παζλ του ρόστερ της νέας σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς