18.2 C
Athens

Επιστρέφει στο Casa de Papel ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ είναι το πρόσωπο του καλοκαιριού, με το όνομά του να βρίσκεται καθημερινά στο προσκήνιο με αφορμή τη φημολογούμενη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, οι λόγοι που πρωταγωνίστησε στις διάρκεια αυτού στα διεθνή μέσα δεν ήταν καθαρά ποδοσφαιρικοί. Αντίθετα τις πρώτες θερινές ημέρες εκείνο που έστρεψε την προσοχή όλων στον Βραζιλιάνο άσο ήταν η προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα οι κατηγορίες περί βιασμού από συμπατριώτισσά του στο Παρίσι τον περασμένο Μάιο. Αυτές είχαν σημαντικές συνέπειες για τον ίδιο, μεταξύ των οποίων και το «κόψιμο» των σκηνών του Casa de Papel, όπου συμμετείχε.

Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, μετά το τέλος της περιπέτειάς του και την αθώωσή του από τον δικαστή του Σάο Πάολο επέστρεψε στη δημοφιλή σειρά, οι υπεύθυνοι της οποίας επανέφεραν τα πλάνα του νεαρού σούπερ σταρ. Αυτός συμμετέχει ως μοναχός ονόματι Ζοάο στα επεισόδια 6 και 8.

«Πραγματοποίησα το όνειρό μου να πάρω μέρος στην αγαπημένη μου σειρά. Και τώρα μπορώ να μοιραστώ τον Joao με όλους σας! Σε ευχαριστώ Casa de Papel», έγραψε ο ίδιος στο Twitter.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς