27.5 C
Athens

Νέα συνάντηση της ομάδας εργασίας για τον Βοτανικό

 

Στο τραπέζι αναμένεται να καθίσουν ξανά ύστερα από ένα σημαντικό χρονικό διάστημα τα μέλη που απαρτίζουν την ομάδα εργασίας που δημιούργησαν από κοινού Παναθηναϊκός και Δήμος Αθηναίων και η οποία έχει ως στόχο να «τρέξει» τις εξελίξεις αναφορικά με το «πράσινο» όνειρο του Βοτανικού.

Η συνάντησή τους, όπως αναφέρει η «Live Sport», πρόκειται να λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα είναι η πρώτη, στην οποία ο Κώστας Μπακογιάννης θα λάβει μέρος ως Δήμαρχος και τυπικά πλέον μετά την ορκωμοσία του.

Σε αυτήν πρόκειται να παρουσιαστεί η πορεία του project, με τους ανθρώπους που συμμετέχουν σ’ αυτό να έχουν αναλάβει από μία συγκεκριμένη αποστολή να φέρουν εις πέρας. Στόχος είναι το πρώτο στάδιο να ολοκληρωθεί άμεσα, μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και τον κ. Μπακογιάννη να επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την πρόθεση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε όσες περισσότερες ιδιωτικές επενδύσεις είναι δυνατόν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς