19.1 C
Athens

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καμπελά ο αντί-Φορτούνης

Στην Τουρκία επιμένουν για την Μπεσίκτας και τον Κώστα Φορτούνη και στον Ολυμπιακό θεωρούν τον Ρεμί Καμπελά ως ιδανικό αντικαταστάτη του

Η «φυσική» θέση του Ρεμί Καμπελά είναι επιθετικός μέσος και το γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό γι’ αυτό και τον σκέφτονται ως αντικαταστάτη του Κώστα Φορτούνη!
Ο Γάλλος παίζει και στα άκρα της επίθεσης, αλλά είναι 10άρι.

Το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον επιτελικό χαφ του Ολυμπιακού είναι υπαρκτό και μεγάλο και με νέο σημερινό δημοσίευμα στην σημερινή «Fotospor» επισημαίνεται η διάθεση του Φικρέτ Ορμάν να κάνει τον Έλληνα κάτοικο Κωνσταντινούπολης.

Όχι πως το ενδιαφέρον για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει ατονίσει, καθώς γίνεται ειδική μνεία και για τον Ιρανό επιθετικό, όμως είναι λογικό τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τους… καίει τι θα γίνει με τον Φορτούνη.

Ο Καμπελά θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του Κώστα και έχει τεκμηριωμένη άποψη ο αθλητικός διευθυντής του Θρύλου, Κριστιάν Καρεμπέ, ενώ και ο Φρανσουά Μοντέστο συμφωνεί για την αξία του μέσου της Μαρσέιγ.

Το γεγονός ότι έχει γίνει πρόταση 4 εκατ. ευρώ από την Σεντ Ετιέν δυσκολεύει την κατάσταση, όμως πιο έντονο είναι το… φλερτ με την Νις.
Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να ρίξει χρήματα για τον αντί-Φορτούνη, εφόσον φυσικά τον παραχωρήσει μαζί με τον Ανσαριφάρντ έναντι 16 εκατ. ευρώ στην Μπεσίκτας.
Άρα υπάρχει πλάνο στους «ερυθρόλευκους» και ίσως να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Πολλά εξαρτώνται από την φημολογούμενη μεταγραφή του Ντομαγκόι Βίντα από την Μπεσίκτας στην Λίβερπουλ, έναντι 25 εκατ. ευρώ.

Άλλωστε, οι μεταγραφές στην Ευρώπη είναι σαν ντόμινο…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς