21.9 C
Athens

Ματβέεφ: Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε ρίσκα, χρειαζόμαστε ένα θαύμα

Ο βοηθός προπονητή της Κράσνονταρ, Σεργκέι Ματβέεφ, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Τρίτης (27/8) κόντρα στον Ολυμπιακό και υπογράμμισε πως θα χρειαστεί ένα θαύμα για να ανατρέψει το εις βάρος της ομάδας του 4-0 του αγώνα στο Φάληρο, ενώ επεσήμανε πως η ρώσικη ομάδα είναι αναγκασμένη να πάρει ρίσκα και όλα είναι πιθανά.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη φάση του Γκιλιέρμε στο πρώτο μέρος και το αν ήταν πέναλτι: «Έγιναν πολλές συζητήσεις από τον κόσμο στα social media για αυτό το θέμα. Εμείς στείλαμε ένα αίτημα για τη φάση, διότι παρότι υπήρχε VAR, πολλοί είπαν ότι το χέρι ήταν σε αφύσικη θέση. Δεν μπορούμε ακριβώς να καταλάβουμε γιατί δεν δόθηκε πέναλτι. Δεν μας δόθηκαν εξηγήσεις. Ίσως να φταίει που έχουν αλλάξει οι νόμοι του ποδοσφαίρου. Θα θέλαμε όμως μια απάντηση. Αν είχε δοθεί το πέναλτι και βάζαμε γκολ, ίσως το παιχνίδι να είχε εξελιχθεί διαφορετικά. Δεν βγάζουμε τους εαυτούς μας απέξω, δεν αποποιούμαστε των ευθυνών μας, γιατί κάναμε λάθη».

Για το εάν χρειάζεται ένα θαύμα: «Για εμάς, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να εμφανιστούμε ως ομάδα που δεν είναι αδιάφορη. Έτσι, όλα θα είναι πιθανά. θα χρειαστούμε τύχη, θα έχουμε και την υποστήριξη των οπαδών μας που θα μας οδηγήσει μπροστά. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Όσοι μας πιστεύουν δεν είναι τρελοί. Ασφαλώς και χρειάζεται ένα θαύμα. H κατάσταση μας αναγκάζει να πάρουμε συγκεκριμένα ρίσκα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για το πως θα αποφύγουν τις αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού: «Δεν θα είναι εύκολο για εμάς να διασπάσουμε την άμυνά τους. Οι αντεπιθέσεις θα είναι όντως πιθανές, αλλά θα προσπαθήσουμε αυτό να το λάβουμε σοβαρά υπόψιν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς