19.9 C
Athens

Στο τεχνικό τιμ του Αγίου Δημητρίου ο Μουτάφης

Ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο εκγύμνασης τερματοφυλάκων στην φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων

Σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα στον Άγιο Δημήτριο. Οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων με «μπροστάρη» τον Πρόεδρο Μανώλή Τζινευράκη συνεχίζουν με αμείωτη ένταση να διευθετούν όλα τα ζητήματα που άπτονται της άρτιας λειτουργίας και οργάνωσης του φιλόδοξου σωματείου.

Σε αυτό το πρίσμα, η «Μπάρτσα» ανακοίνωσε και τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων, που θα πλαισιώσει το υπάρχον τεχνικό τιμ.

Συγκεκριμένα, νέος προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Βασίλης Μουτάφης. Οπ οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στην ΠΑΕ Καλλιθέα κι έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία και στον Εθνικό Πειραιά.

Η ανακοίνωση του τεχνικού διευθυντή Αντώνη Καρπούζα:

«Ο Άγιος Δημήτριος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο Διπλωματούχο προπονητή τερματοφυλάκων Μουτάφη Βασίλειο μέχρι πρότινος στην ΠΑΕ Καλλιθέα, ενώ έχει εργαστεί τρία χρόνια στον Εθνικό Πειραιώς Ανδρικό . Ετσι καλύφθηκε με τον καλύτερο τρόπο το τεχνικό τιμ της Μπάρτσας.

Ποδοσφαιρικό τμήμα

Τεχνικό Διευθυντής Αντώνης Καρπούζας»

Coach Ματζούνης Ανδρέας

Βοηθος προποπονητή Φειδάς Βασίλειος

Coach Γυμναστής Ιωακείμ Γεώργιος

CoachΤερμ/κων Μουτάφης Βαζσίλειος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς