22.4 C
Athens

Μπεργκ: Όλος ο κόσμος ξέρει πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού

Ακόμα μια φορά θα βρεθεί στο «Γ. Καραισκάκης» ο Μάρκους Μπεργκ ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά όμως δεν θα φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά αυτή της Κράσνονταρ για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Σουηδός επιθετικός σε δηλώσεις του επεσήμανε πως οι φίλοι του Ολυμπιακού δημιουργούν πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ενώ δε θέλησε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το φημολογούμενο… φλερτ που είχε με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στην χώρα μας: «Έζησα τέσσερα υπέροχα χρόνια εδώ στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό, χαίρομαι πραγματικά που γύρισα».

Για το ότι το όνομά του ακούστηκε για τον Ολυμπιακό: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι που δεν έγινε, είναι παρελθόν και κοιτάζω την ομάδα μου μόνο, που είναι η Κράσνονταρ».

Για το αν έχει μιλήσει με τους συμπαίκτες του για την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη: «Ναι, τους έχω μιλήσει λίγο αλλά είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού».

Για το ματς: «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Ξέρουμε τι να περιμένουμε, είναι ένα εκτός έδρας ματς, ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του και πιστεύω ότι θα είναι ένας ανοιχτός αγώνας».

Για το αν πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είμαστε και οι δύο επιθετικές ομάδες και πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο να το δει. Ελπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν θα είναι στην ενδεκάδα: «Θα δούμε, είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής. Ίσως θέλει να σας κάνει έκπληξη. Πάντως, εγώ είμαι έτοιμος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς