17.9 C
Athens

«Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Μάουρι»

 

Η μεταγραφική περίοδος σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της και στον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως η Κράσνονταρ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, δεν παύουν να ασχολούνται με την ενίσχυση του ρόστερ.

Η μεσοεπιθετική γραμμή είναι εκείνη, όπου έχουν εντοπιστεί ελλείψεις από τον Πέδρο Μαρτίνς, που βρίσκεται στην αναζήτηση ενός κεντρικού και ενός επιθετικού μέσου για την αντικατάσταση του Κώστα Φορτούνη. Για την πρώτη θέση μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζεται είναι και του Χοσέ Μάουρι.

Πρόκειται για έναν νεαρό, μόλις 23 ετών ποδοσφαιριστή, που πριν από λίγα χρόνια θεωρήθηκε ως μία από τις μεγάλες ελπίδες της Μίλαν, όμως, εκεί ποτέ δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος των προσδοκιών. Έτσι, έπειτα από μία τετραετία αποχώρησε από το Μιλάνο και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει το νέο «σπίτι» του.

Το γεγονός αυτό, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής, δηλαδή το ότι παραμένει ανενεργός και δεν έχει πραγματοποιήσει προετοιμασία σε ομαδικό επίπεδο είναι και το στοιχείο εκείνο που περιορίζει τις πιθανότητες άφιξής του στο Λιμάνι. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» τέτοια εποχή αναζητούν έναν παίκτη σε καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση, ώστε να ενσωματωθεί και να μπορεί να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του.

Ο Αργεντινός άσος την περασμένη σεζόν με την Μίλαν – ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάρμα, ενώ τη σεζόν 2016-17 βρέθηκε δανεικός στην Έμπολι – είχε 5 συμμετοχές στη Serie A με 1 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς