16.5 C
Athens

Κουπόνι Κυριακής: Με τα δύο φαβορί και την… έκπληξη!

Εξαιρετική θα ήταν η χθεσινή ημέρα αν μας έκανε το κέφι η Θέλτα, ή μάλλον καλύτερα αν μας έκανε το κέφι ο Εσκριμπά ο οποίος μάλλον είχε την εντύπωση ότι παίζει με την Βαγιαδολίδ και άφησε τόσους κενούς  χώρους στην άμυνα του.
 
Πάμε στα σημερινά:

Ξεκινάμε με το μίνι Μαδριλένικο ντέρμπι μεταξύ της Ατλέτικο και της Χετάφε. Τα 4 τελευταία χρόνια εχει εμφανιστεί το σκορ 2-0 υπέρ της Ατλέτικο πέντε φορές ενδεικτικό της νοοτροπίας του Σιμεόνε για το μηδέν στην άμυνα πρώτα απ’όλα. Η Ατλέτικο ανανέωσε κατά μεγάλο βαθμό το ρόστερ της. Η Χετάφε είναι ένα στοίχημα από μόνη της. Φέτος θα έχει τριπλές υποχρεώσεις οπότε κανείς δεν ξέρει πως θα την επηρεάσει όλο αυτό. Στο Μετροπολιτάνο αναμένω να κάνει παιχνίδι βασισμένο στην άμυνα (δεν θα μπορούσε και κάτι άλλο εδώ που τα λέμε), μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια. Η Ατλέτικο χωρίς τον Ντιέγο 
Κόστα πιστεύω πως θα βρει γκολ με τον υπερπαικταρά Ζοάο Φέλιξ. Άσος και Under 3,5 σε εξαιρετικές αποδόσεις άνω του 2,00.

Η Τσέλσι του Λάμπαρντ παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης και σήμερα αντιμετωπίζει τη Λέστερ η οποία ναι μεν πέρσι έβγαλε διπλό, αλλά η ομάδα του Λάμπαρντ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες μετά την βαριά ήττα στο Όλντ Τράφορντ με 4-0. Χωρίς απουσίες οι δύο ομάδες όσον αφορά τα αγωνιστικά πιστεύω πως η Τσέλσι θα επικρατήσει. Ο άσος της σε ικανοποιητικές αποδόσεις του 1,70. 

Τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθώ σήμερα είναι το διπλό του 
Λεβάντε. Παίζει κόντρα στην Αλαβές η οποία έχει κάνει το απόλυτο τίποτα μεταγραφικά. Έφυγε και από τον πάγκο ο Αμπελάρδο οπότε τα πράγματα προμηνύονται αρκετά δύσκολα για φέτος αν δεν κάνουν κάτι σημαντικό στις επόμενες ημέρες. Από την άλλη η Λεβάντε δεν έχει πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ο κορμός είναι ίδιος και έχοντας τον δεύτερο καλύτερο ντριμπλέρ της κατηγορίας μετά τον Μέσι, τον Μοράλες και γενικά μεσοεπιθετικά έχει πολύ ταλέντο με τον Μπόρχα Μαγιοράλ να ηγείται της επίθεσης. Διπλό το βλέπω, 3.00 απόδοση είναι και ας εκτεθώ. 
 
Πρόταση: 

1. Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε   Άσος και Under 3,5   2,00 
2. Τσέλσι – Λέστερ 1    1.70 
3. Αλαβές Λεβάντε  2    3.00

Επιμέλεια: Γιώργος Σταυρούσης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς