20.2 C
Athens

Στοίχημα: Ενδιαφέρον και στην Ισπανία

Πολλά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό μενού και έχω ξεχωρίσει τέσσερα από κάθε πρωτάθλημα, τα οποία θα τα αναλύσουμε στη συνέχεια αφού πούμε πως η χθεσινή βραδιά ήταν πάρα πολύ καλή. Αν έμπαινε και ένα ακόμα γκολ στην Αούστρια Κλάγκενφουρτ θα ήταν ιδανική.

Πάμε όμως στα σημερινά.

Ξεκινάμε με Πρέμιερ Λιγκ και με το παιχνίδι της Νόριτς κόντρα στη Νιουκάστλ. Οι γηπεδούχοι δεν ήταν κακοί στον Άνφιλντ παρά την ήττα με 4-1 και αν ο Πούκι ήταν λίγο πιο εύστοχος στις πολλές φορές που βρέθηκε απέναντι από τον Άλισον θα μπορούσε ακόμα και να προηγηθεί η Νόριτς. Η Λίβερπουλ ευτύχησε να προηγηθεί μάλιστα με αυτογκόλ του Χάνλει, ενώ η γενικότερη εικόνα του ματς δεν μαρτυρούσε αυτό το σκορ στο 1ο ημίχρονο. Κόντρα στη Νιουκάστλ θα επιδιώξει τη πρώτη φετινή νίκη και μάλιστα ο αγώνας αποκτά επιπλέον σημασία από το γεγονός πως και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Και το λέμε αυτό γιατί η Νιουκάστλ έχει κάποια διοικητικά προβλήματα, αποχώρησε ο Μπενίτεθ για να πάρει τη θέση του ο Στιβ Μπρους, ενώ γενικότερα ο τρόπος που κινήθηκε στο μεταγραφικό κομμάτι δεν εμπνέει.

Key stat: Από το 2004 μέχρι και σήμερα δεν έχει κερδίσει ποτέ φιλοξενούμενος στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Πρόταση: Θα επιλέξω τον άσο, με τη Νόριτς να έχει τον ενθουσιασμό και τη Νιουκάστλ να ψάχνεται ακόμα.

Πάμε στην αγαπημένη μας Ισπανία όπου η Θέλτα αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης με τους Γαλιθιάνους να είχαν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ με τον Εσκριμπά να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, έχει αποχωρήσει ο Γκόμεζ για την Βαλένθια ενώ στην θέση του ήρθε ο Σάντι Μίνα ο οποίος δεν παίζει σήμερα. Το μεγάλο κουπί της περσινής περιόδου το τράβηξε ο Ιάγο Άσπας ο οποίος έσωσε μόνος του τη Θέλτα παρά τους πολλούς τραυματισμούς που είχε και αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά από την αρχή σήμερα. Στην Ρεάλ ακόμα ψάχνονται. Ψάχνονται για παίκτες, ψάχνονται για αγωνιστική ταυτότητα ψάχνουν τι θα κάνουν τον Μπέιλ, ενώ ήρθε να προστεθεί και το πρόβλημα της απουσίας του Αζάρ γι αυτή την πρώτη αγωνιστική.

Key Stat: Στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις στο Μπαλαΐδος σημειώθηκαν πάνω από 4 τέρματα σε καθεμία από αυτές.
Πρόταση: Θα επιλέξω τον 1 dnb σήμερα όπου σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε τα χρήματα μας πίσω. Στην Ρεάλ υπάρχει γενικότερο θέμα και δεν ξέρω πως θα λυθεί. Συν το γεγονός ότι η τύχη του Ζιντάν πιστεύω πως έχει εξαντληθεί…

Στην Τσάμπιονσιπ τέλος η Μπλάκμπερν ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί για την εξάδα και μετά από δύο αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ο Τόνι Μόουμπρει δείχνει να μην είναι το ίδιο αποτελεσματικός όπως την περσινή σεζόν όπου έκανε μερικά θαύματα και με τα κενά στην άμυνα να είναι πολλά πρέπει να βρει λύση άμεσα. Αντιμετωπίζει τη Μίντλεσμπρο που έχει μία ισοπαλία σε δύο αγωνιστικές και κόντρα σε μία υποδεέστερη ομάδα όπως αυτή θα πρέπει να κάνει σεφτέ και ειδικά εντός έδρας. Επιπλέον, σήμερα συμπληρώνονται 19 χρόνια από τον θάνατο του Jack Walker του πιο εμβληματικού προέδρου της Μπλάκμπερν όπου της χάρισε το πρωτάθλημα το 1995. Για χάρη του στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης θα υπάρξει χειροκρότημα στο γήπεδο.

Key Stat: 8 ισοπαλίες στα τελευταία 13 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.

Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από τη φετινή Μπλάκμπερν και πιστεύω πως κόντρα στη Μπόρο θα καταφέρει να πάρει τους πρώτους 3 βαθμούς.

Πρόταση:

1. Νόριτς – Νιουκάστλ 1 2,10
2. Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1DNB 3,40
3. Μπλάκμπερν – Μίντλεσμπρο 1 2,40

Επιμέλεια: Γιώργος Σταυρούσης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς