23.7 C
Athens

Κουπόνι Σαββάτου: Η Αγγλία έχει «ψωμί»

Γεμάτο κουπόνι λοιπόν και πάλι με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα να ξεκινάνε σιγά σιγά και να μπαίνουμε σε χειμερινούς ρυθμούς(τουλάχιστον στοιχηματικούς).

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την περιπλάνηση από την αγαπημένη Αγγλία,όπου και ξεχωρίζουν ορισμένα σημεία. Αν και βρισκόμαστε στην αρχή τις στοιχηματικής περιόδου ορισμένες ομάδες δείχνουν από νωρίς τις δυνάμεις τους και άλλες τις χτυπητές αδυναμίες τους.

Ξεκινώντας από την Premier ξεχώρισα τη νίκη της Έβερτον. Στην πρεμιέρα θεωρώ ότι αδίκως φοβήθηκε το ματς μένοντας στο 0-0 με την Πάλας. Σήμερα κόντρα στην Γουότφορντ,που διασύρθηκε εντός με 0-3 από την Μπράιτον πιστεύω ότι θα πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Είναι και πολύ καλύτερη ομάδα και έχει και σύμμαχό της μια τρομερή παράδοση.

Στα λημέρια της Championship τώρα κράτησα το αμφίσκορο στο Λούτον-Γουέστ Μπρομ. Η Λούτον με τη φουλ επιθετική της στρατηγική μέχρι τώρα υποδέχεται την Μπρομ του Μπίλιτς. Προβλέπω ανοιχτό ματς και γκολ εκατέρωθεν.

Κατηφορίζοντας στην Λιγκ 1 στέκομαι μόνο στη Σάντερλαντ. Μετά την νίκη ψυχολογίας στο Λιγκ Κάπ επί της Άκρινγκτον,που συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση, πιστεύω ότι μπορεί σήμερα να πάρει τους 3 βαθμούς. Τίμιο το 2.35 που πληρώνει ο άσσος της.

Πάμε και στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας,όπου ξεχωρίζω το αμφίσκορο στο Καρλάιλ-Μάνσφιλντ.Ομάδες με τρομερή ευκολία στο σκοράρισμα και χτυπητές αδυναμίες στα μετόπισθεν.

Κλείνουμε την αγγλική περατζάδα με ένα ακόμη παιχνίδι για γκολ.Χάρτλπουλ-Μπρόμλει. Όσα βάλουμε και όσα φάμε και οι δύο. Μου κάνει το 1.65.

Δυάδα 1
Καρλάιλ-Μάνσφιλντ goal 1.62
Χάρτλπουλ-Μπρόμλει goal 1.65

Δυάδα 2
Έβερτον-Γουότφορντ 1 1.65
Λούτον-Μπρόμ goal 1.55

Μονό
Σάντερλαντ 1 2.35

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς