25.6 C
Athens

Εκτέθηκε ο Περέιρα καθώς δεν πέρασε τα τεστ το πουλέν του

Εκτέθηκε για μια ακόμη φορά ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, καθώς ένας από τους πέντε διαιτητές που προώθησε στην Super League, δεν κατάφερε να περάσει τα αγωνιστικά τεστ που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο του σεμιναρίου διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της Super League 1, που διεξάγεται στο Καρπενήσι.

Πρόκειται για τον διαιτητή Δημήτρη Μαλούτα (ΕΠΣ Ημαθίας) που παρά το κίνητρο προβιβασμού στην μεγάλη κατηγορία από τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, δεν κατάφερε να περάσει τα τεστ, με αποτέλεσμα να κοπεί.

Εκτός από τον Μαλούτα, ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης (ΕΠΣ Δράμας) δήλωσε τραυματίας και δεν συμμετείχε στα τεστ. Για όσους διαιτητές δεν πέρασαν τα τεστ αναμένεται να δοθεί και δεύτερη ευκαιρία.

Πέραν αυτών άτυχος στάθηκε ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (ΕΠΣ Μακεδονίας) καθώς τραυματίστηκε.

Από το σεμινάριο απουσιάζουν οι διεθνείς, Τάσος Παπαπέτρου (ΕΠΣ Αθηνών) και Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών), που απόψε (15/8) θα διευθύνουν τον αγώνα Χαποέλ Μπερ Σεβά – Νόρκεπινγκ για το Europa League. Ο Παπαπέτρου πρώτος και ο Ευαγγέλου τέταρτος. Αντίθετα, κανονικά πέρασε τα τεστ ο Τάσος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), παρότι είχε επιτύχει και σε αυτά της UEFA.

Συνεπώς σε σύνολο 26 διαιτητών της Super League 1, υπήρξε μία αποτυχία, ένας τραυματισμός και τρεις ρέφερι που δεν συμμετείχαν.

Σε ό,τι αφορά στους 50 βοηθούς της 1ης κατηγορίας δεν υπήρξε καμία απώλεια. Δεν έτρεξαν οι Απτόσογλου, Πετρόπουλος που βρίσκονται στη διαιτητική ομάδα του Παπαπέτρου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς