22 C
Athens

FWS ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Τριάδα με La Liga, Β’ Ολλανδίας και Αυστρίας

Μεγάλη ημέρα η σημερινή αφού μιλάμε για την έναρξη του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο, όσον αφορά την ποιότητα του ποδοσφαίρου και όχι την οργάνωση. Η La Liga λοιπόν ξεκινάει με ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο Σαν Μαμές μεταξύ της Αθλέτικ και της Μπαρσελόνα. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάνει αξιοσημείωτο στο μεταγραφικό κομμάτι με τον Ινιάκι Γουίλιαμς να επεκτείνει το συμβόλαιο του και να είναι η πιο αξιοσημείωτη κίνηση, με κάτι δανεικούς να πηγαίνουν και να έρχονται χωρίς όμως να επηρεάζουν τα πλάνα.

Αναμένουμε λοιπόν από την Αθλέτικ κάτι παρόμοιο με πέρσι με την ομάδα να είναι αρκετά δυνατή εντός. Από την άλλη η Μπαρσελόνα με Γκριεζμάν, Ντε Γιονγκ στην αποστολή, αλλά χωρίς Αρτούρ και Μέσι πηγαίνει στο Σαν Μαμές θέλοντας να συνεχίσει την πολύ καλή παράδοση αφού έχει να ηττηθεί στο Σαν Μαμές για το πρωτάθλημα από τον 2013, ενώ πριν από αυτό τελευταία της ήττα ήταν το 2006.

Υπάρχει γκρίνια ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα για μερικές αποφάσεις της διοίκησης, αλλά και για την παραμονή του Βαλβέρδε τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για την περσινή αποτυχία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολη έξοδος για την Μπαρσελόνα, δύσκολη έδρα που την ακόμα περισσότερο η μη συμμετοχή του Μέσι. Ούτε οι αποδόσεις είναι ελκυστικές στο διπλό, οπότε θα ασχοληθούμε με τα κόρνερ όπου στα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο στο Σαν Μαμές είχαμε πάνω από δέκα κόρνερ. Σε πολύ καλές αποδόσεις το Over 9,5 γύρω στο 2,05.

Στην Β’ Ολλανδίας έχουμε μερικά παιχνίδια σήμερα αλλά θα ασχοληθούμε με το Over 3,5 στο Άλμιερ Σίτι-PSV Αιντχόφεν Β’ όπου υπάρχει παράδοση στα γκολ και εκτός των άλλων τα πιτσιρίκια της PSV έχουν τρομερό ταλέντο από την μέση και μπροστά με τον Μοχάμεντ Ιταχάρεν να ξεχωρίζει, αλλά δέχεται πολλές φάσεις με την άμυνα να είναι ασταθής. Over 3,5 βλέπω και στο Αυστριακό παιχνίδι για την δεύτερη κατηγορία μεταξύ της Καπφενμπεργκ και της Αούστρια Κλάγκενφουρτ με τις ομάδες να παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες.

Πρόταση:

1. Αθλέτικ – Μπαρτσελόνα Over 9,5 κόρνερ
2. Αλμίρε Σίτι – Αιντχόφεν Β Over 3,5
3. Κάπφενμπεργκ-Αούστρια Κλάγκενφουρτ Over 3,5

Επιμέλεια: Γιώργος Σταυρούσης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς