23.4 C
Athens

Θρήνος στον Άρη: Έφυγε ο «Κουκ» (pics)

 

Μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του ελληνικού ποδοσφαιρικού φίλαθλου κοινού, ο επονομαζόμενος «Κουκ» έφυγε εχθές από τη ζωή, σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένεια του Άρη, τον οποίο αγάπησε με πάθος, δείχνοντας το σε κάθε ευκαιρία.

«Θα είσαι πάντα δίπλα μας… Μεγάλε ΚΟΥΚ, καλό ταξίδι…», ανέφερε στο «αντίο» της η ΠΑΕ Άρης.

«Ήσουν πάντα πιστός στον Θεό του Πολέμου… Η αγάπη σου για τον ΑΡΗ δεν είχε όρια…Καλό ταξίδι Κουκ», ήταν η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Το πλέον συγκινητικό μήνυμα, όμως, ήρθε από το SUPER 3:  «Την Τετάρτη το βράδυ μανούριασες στο νοσοκομείο με τα σωληνάκια και τους ορούς. “Πέστε τους να με αφήσουν φύγω από εδώ αύριο παίζει ο ΑΡΗΣ”. Πέμπτη πρωί έπεσες σε κώμα. Τελείωσε το παιχνίδι και μετά από λίγο έφυγες και εσύ. Σαν να το πάλευες και εσύ στην 3 μαζί με τον κόσμο και την ομάδα. Καλό ταξίδι γέρο μου. Πάνε να χουλανδρίσεις τους άλλους εκεί πάνω μέχρι να έρθουμε να σας βρούμε και εμείς. Θα ζεις για πάντα στην καρδιά μας. Το Σάββατο 2 με 5 θα είναι στο σύνδεσμο για τον τελευταίο φραπέ και από εκεί στον Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στα κοιμητήρια της Θερμής 6 παρά τέταρτο η κηδεία. Punks not dead»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς