18.8 C
Athens

Tραυματίστηκε στη διάρκεια των πανηγυρισμών για το Super Cup ο Αντριάν! (vid)

 

Στη λίστα με τους πλέον… περίεργους τραυματισμούς μπορεί να καταγραφεί εκείνος του νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Αντριάν.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με την Τσέλσι στον τελικό του Super Cup, μιας και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο ίδιος μάλιστα, μετά την απόκρουση και της τελευταίας εκτέλεσης θέλησε να πανηγυρίσει μαζί με τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, υπολόγιζε δίχως έναν άμυαλο οπαδό, ο οποίος όρμησε προς το μέρος των «reds» και αφού γλίστρησε έπεσε πάνω τους και έριξε αρκετούς στον αγωνιστικό χώρο, ενώ προκάλεσε και τον τραυματισμό του Ισπανού κίπερ στον αστράγαλο.

«Aυτό είναι το χειρότερο παράδειγμα. Αγωνιστήκαμε απέναντι στη Σίτι και υπήρξε κάποιος που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε κόντρα στη Νόριτς και κάποιος άρχισε να τρέχει στο γήπεδο. Δεν είναι αστείο. Δεν ξέρω τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό. Υπάρχει ευθύνη για τους φιλάθλους. Αν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να σταματήσει τον εαυτό του, τότε πρέπει να το κάνουν οι υπόλοιποι γύρω του. Είναι τρελό. Πώς συνέβη κάτι τέτοιο;», ήταν τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ, που ενδέχεται να μην έχει στη διάθεσή του τον Αντριάν για τον αγώνα με τη Σαουθάμπτον (17/8).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς