22.7 C
Athens

Ενδιαφέρον Έβερτον για Μπατσουαγί

Ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του Μιτσί Μπατσουαγί τον παίκτη που θα αναστατώσει τις αντίπαλες άμυνες με την εκτελεστική του δεινότητα

Ο τεχνικός της Έβερτον και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, κάνει τα μελλοντικά του σχέδια έχοντας ψηλά στη λίστα το όνομα του Μιτσί Μπατσουαγί, τον οποίο θέλει να εντάξει στο ρόστερ της Έβερτον με τη μορφή δανεισμού σύμφωνα με την βρετανική «Mirror».

Ο Βέλγος φορ, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι αλλά αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ντόρτμουντ στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς, φαίνεται πως αποτελεί πόθο του Σίλβα για την ενδυνάμωση της επιθετικής γραμμής των «ζαχαρωτών».

Ο 24χρονος κυνηγός, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Ντόρτμουντ, σκόραρε κατά ριπάς στην Bundesliga, καθώς σε 10 εμφανίσεις μέτρησε 7 γκολ με τους “κιτρινόμαυρους” της Βεστφαλίας.

Ο Μπατσουαγί περιμένει πλέον την απόφαση του νέου προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Σάρι, ώστε να μάθει που θα συνεχίσει τη ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού αυτή τη στιγμή του μέλλον του εξαρτάται από τη Τσέλσι.

Από την άλλη μεριά ο Ισπανός τεχνικός της Έβερτον περιμένει την απάντηση του συναδέλφου του για τον δανεισμό του Μπατσουαγί, ενώ στρέφει παράλληλα το βλέμμα του και στη περίπτωση του έτερου άσου των “μπλε” του Λονδίνου, Ρούμπεν Λόφτους Τσικ, του οποίου το μέλλον στο “Στάμφορντ Μπριτζ” παραμένει αμφίβολο, καθώς δεν γνωρίζει εάν ο προπονητής του τον υπολογίζει εν όψει της ερχόμενης σεζόν.

Μέσα από αυτό το ξεσκαρτάρισμα του παρόντος ρόστερ, η Τσέλσι ίσως κοιτάζει να κυνηγήσει μία μεγάλη μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς